Grad Novi Sad

CINESTAR – ulaznice samo 160 RSD!

big_novisad_cinestar_snizenje

SAVRŠEN LETNJI DAN U BIOSKOPU – SVI FILMOVI U CINESTAR BIOSKOPIMA ZA 160 RSD
Obeležite ponedeljak, 13.08.2018., u svojim kalendarima. To je dan koji se ne propušta jer su u svim CineStar bioskopima, ulaznice samo 160 RSD
Sredina avgusta je najčešće vreme godišnjih odmora, ali u većini slučajeva i vreme laganog povratka sa istih. Ko kaže da leto u vašem gradu mora da bude neispunjeno i monotono? Za sve ljubitelje velikog platna i najukusnijih kokica, CineStar je i ovog leta pripremio neodoljivu priliku koja se ne propušta. U ponedeljak, 13.08., ‘CineStar dan za bioskop’, je najbolji bioskopski dan u godini i savršena prilika da se pogledaju najnoviji filmski naslovi po posebnoj ceni od 160 rsd po ulaznici. Idealna prilika za druženje uz raznovrsne žanrove i omiljene glumce definitivno će zaokružiti i ispuniti leto i slobodno vreme.
Svake godine odaziv je sve veći pa je prošlog leta u filmovima na ‘Danu za bioskop’ uživalo preko 70 000 posetilaca, čime su CineStar bioskopi postavili novi regionalni rekord posećenosti nekog bioskopa u jednom danu u nedelji.

‘Dan za bioskop znači da ćete tog dana sve bioskopske ulaznice moći da kupite za samo 160 RSD, a to uključuje i aktuelne bioskopske hitove kao što su: ‘Nemoguća misija – razilaženje’ s Tomom Kruzom u glavnoj ulozi, ‘Špijun koji me je šutnuo’ urnebesna komedija s Milom Kunis, ‘Hotel Transilvanija 3: Odmor počinje! kao i mjuzikl ‘Mama Mia! Idemo ponovo’.

Cena takođe uključuje i dodatke poput 3D, love box, VIP sedišta, dužina filma i extreme.

Svi znamo koliko nam je svaki slobodan trenutak dragocen, i zato ne čekajte, već se pobrinite da ga iskoristite kvalitetno i nezaboravno uz svoje najdraže pred velikim bioskopskim platnima CineStar bioskopa, u kojima ćete skupiti i stvarati uspomene kojih ćete se uvek rado sećati. Više informacija, kao i kupovina ulaznica, moguća je online na: http://bit.ly/DanZa160.