Grad Novi Sad

FESTIVAL KUĆNIH LJUBIMACA U BIG-u!

big_novisad_royal_vet_dogadjaj

BIG poziva Vas i vašeg najboljeg prijatelja da se družimo na Izboru za kraljevskog ljubimca! Dovedite vašeg ljubimca da isproba nove frizure, učestvuje na reviji, usvoji drugara ili upozna čika veterinara!

Sve ljubimce očekuju brojna iznenađenja i nagrade, a tu će biti i frizeri za ljubimce i veterinari sa besplatnim savetima, kao i treneri koji će vlasnicima moći da daju korisne savete za vaspitanje i socijalizaciju pasa.

Dobrodošle su sve kuce, mace, ptice, zečići, i drugi ljubimci, a za najmlađe posetioce biće upriličene kreativne radionice na temu životinja. Deo bogatog programa biće i Novosadsko udruženje „SPANS“ koje će pored edukacije o socijalizaciji pasa i odgovornog vlasništva, dovesti i nekoliko pasa koji će biti za udomljavanje.

Izbor za kraljevskog ljubimca Novog Sada počinje u 15 h. Program izbora sastoji se iz dva dela – revije ljubimaca i fotografisanja kod profesionalnog fotografa. Na kraju događaja, nakon glasanja žirija i zbrajanja glasova, tri ljubimca plasiraće se direktno u finale.

Možete se prijaviti na licu mesta ili na fejsbuk stranici Royal Canin Srbija, na kojoj će nakon događaja biti otvoren album sa fotografijama ljubimaca i za koje će se glasati putem lajkova narednih mesec dana.

Manifestacija se održava u prizemlju centralnog hola tržnog centra.

U subotu, 28. marta od 11 do 19h!

Vaš BIG!