Grad Novi Sad

BIG ŠOPING DANI + POKLON TORBA!

big_novisad_torba

INFORMACIJE O SAMOJ AKTIVACIJI

Obaveštavamo naše kupce da će se u periodu od 05. juna 2020. godine zaključno sa 07. junom 2020. godine, u okviru tržnog centra „BIG Novi Sad“, održati aktivacija pod nazivom „BIG ŠOPING DANI“, tokom koje će našim kupcima biti podeljene nagrade koje se sastoje od poklon-torbi za kupovinu.

PRAVILA UČEŠĆA U AKTIVACIJI

Pravo da učestvuju u aktivaciji imaju posetioci tržnog centra „BIG Novi Sad“ koji u toku trajanja aktivacije izvrše kupovinu u iznosu od 8.000 RSD i više, uz obavezu da račun (ili račune, budući da se pojedinačni iznosi na fiskalnim računima mogu sabirati pod uslovom da je kupovina obavljena u istom danu) dostave na uvid promoteru koji će date račune fotografisati za potrebe izrade baze podataka dobitnika, pečatirati i potom vratiti kupcu.

Važno je napomenuti da transakcije izvršene u menjačnici koja se nalazi u okviru tržnog centra ne ispunjavaju uslov za dobijanje poklona i da takvi računi neće biti prihvaćeni.

Lica zaposlena u maloprodajnim objektima u okviru tržnog centra „BIG Novi Sad“ nemaju pravo učešća u aktivaciji.

NAGRADNI FOND

Nagrade koje će biti dodeljivane kupcima sastoje se od poklon-torbi za kupovinu, izrađenih od prirodnog materijala.

Podela poklon-torbi obavljaće se na promo-pultu tržnog centra „BIG Novi Sad“ u prizemlju, kod prodavnice H&M, u petak od 15 do 19h, a za vikend od 13 do 19h.

Akcija važi samo tokom trajanja aktivacije „BIG ŠOPING DANI“ i trajaće do isteka zaliha.

OSTALE INFORMACIJE

Sve informacije o samoj aktivaciji, načinu njenog funkcionisanja, pravilima i svim drugim informacijama koje se tiču same aktivacije „BIG ŠOPING DANI“ možete dobiti od lica za promo-pultom tržnog centra „BIG Novi Sad“ svakog dana u periodu 15-19h, od 05. do 07.juna i putem našeg sajta www.bigcenters.rs.