Grad Novi Sad

RELANSIRANJE GALAKTIKE, 8. I 9. JUN 2019.

big_novisad_gaming_centar_turniri_2

Igraonica Games.con prelazi na 1. sprat našeg centra i sada se zove Gaming centar Galaktika i tim povodom GALAKTIKA SE RELANSIRA UZ OKRŠAJE NA KONZOLAMA!

Omiljena svemirska stanica svih gejmera će ovog vikenda premestiti svoju novosadsku ispostavu u TC BIG – na prvi sprat našeg centra! Za svečano relansiranje novog GAMING CENTRA GALAKTIKA očekuju vas brojna iznenađenja, besplatni žetoni za sve igračke jedinice, besplatno igranje najvećih VR hitova, turniri u društvenim igrama ali i veliki okršaji na PlayStation konzolama!

U subotu, 8. juna, tačno od 10 časova počinje turnir u jednoj od najpopularnijih simulacija “najvažnije sporedne stvari na svetu” – igra se FIFA 19, a čekamo najbolje majstore fudbala da pokažu šta znaju, pred eliminacionu fazu koja će se odigrati narednog dana, u nedelju 9. juna od 12 časova.

Uporedo sa raspaljivanjem fudbalskih strasti, takođe u nedelju od 12 časova, počinje turnir u nemilosrdnoj “tabačini” MORTAL KOMBAT 11, najnovijem nastavku u kultnom serijalu na kojem je odrasla čitava generacija gejmera.

Pobednike svakog pojedinačnog turnira očekuju sjajne nagrade, a sve zainteresovane učesnike obradovaće informacija da su prijave POTPUNO BESPLATNE – Potrebno je samo da dođete na info pult GAMING CENTRA GALAKTIKA i prijavite se, sve dok se žreb turnira ne popuni.

Mesta su, samim tim, ograničena, tako da se prijavite na vreme!

Prijave počinju 5. juna, želimo vam puno sreće, najbolje baratanje gamepad-ima i vidimo se u nikad zabavnijoj GALAKTICI!