Grad Novi Sad

VIKEND MODNI MARATON SE NASTAVLJA: REVIJA, VIP ŽIRI I VREDNE NAGRADE!

big_novisad_modni_maraton_dogadjaj

Prošlog vikenda uživali smo i takmičili se u modnom maratonu a ove subote nemojte propustiti novi izazov! Zajedno sa svojom omiljenom blogerkom izaberite naj fashion kombinaciju i možete da osvojite vaučer za kupovinu u vrednosti od 20 hiljada dinara. Žiri u sastavu Lune Lu i Boška Jakovljevića odlučuje koja devojka će poneti titulu najstilizovanije i osvojiti vrednu nagradu.

Prijavite se kod svojih omiljenih blogerki na ovim linkovima:

Vanja Pantin

Facebook https://www.facebook.com/SvetStyle#!/vanja.pantin?fref=ts

Instagram / vanjapantinstyle i vanjapantin

Amo Lusso

Facebook https://www.facebook.com/amolusso?sk=wall

Instagram / amolusso

Cobeliks

Facebook https://www.facebook.com/cobeliks

Instagram / cobeliks

Nakon toga sve posetioce očekuje modna revija gde će se u ulozi stilista naći Ana Stanić, Jelena Gavrilović i Sara Jovanović koje će manekene obući po svom izboru. Voditelj programa biće Ognjen Amidžić.

Prošlog vikenda na modnom maratonu devojke su imale priliku da se takmiče u stilizovanju i osvoje vredne nagrade. Žiri je imao težak zadatak da od preko 50 devojaka izabere tri najbolje. Treće mesto i vaučer od pet hiljada dinara osvojila je Tijana Grujin, a vaučer joj je uručila Tijana Jovanović.  Drugo mesto i vaučer od deset hiljada osvojila je Jelena Šubatlija, a nagradu joj je predao Srđan Šveljo. Pobednica Modnog Maratona je Julija Jeremić kojoj je čestitala Snežana Dakić i uručila joj vaučer od dvadeset hiljada dinara koji će pobednica imati priliku da potroši u našem tržnom centru.

I ove subote ne propustite takmičenje, stilizovanje i dobru zabavu, 25. april od 14h!

Vaš BIG!