lines

Deichmann Belgrade

Deichmann has been a family-owned business since 1913 and will continue to remain independent. The business started over 100 years ago in Essen, Germany in the Ruhr river area.

From elegant to super trendy

Women have known it for a long time: Shoes are the finishing touch to every outfit. Whether elegant, trendy or casual – every style and look requires the right shoe, and it’s not just about the colour. Deichmann offers a large selection of shoe styles and brands for women, men and kids, as well as for sport.

Web: www.deichmann.com
Follow us on social:
Facebook: Deichmann
Instagram: deichmann_adria
Blog: https://shoelove.deichmann.com/rs-sr/
Fashion web page: www.volimocipele.rs

Contact info

1/119
Working hours: 10-22h
deichmann-beograd-big-fashion-beograd-1

Contact info

1/119
Working hours: 10-22h
lines2

Special Offers

Find out more
Find out more

DEICHMANN PRODAVNICA U BEOGRADU U NAŠEM TRŽNOM CENTRU

Ukoliko ste već posetili BIG Fashion, znate da je Deichmann među najprometnijim lokalima. Ova prodavnica uvek je puna ljudi koji su u potrazi za svojim novim idealnim parom cipela, i to tokom svih sezona. Ništa manje posećene nisu ni Deichman prodavnice u Novom Sadu ili Deichman u BIG tržnom centru u Kragujevcu.

A ovo je samo mali deo svih Deichmann prodavnica obuće u svetu! Ovaj brend smatra se brojem jedan u celoj Evropi, a posluje duže od jednog veka, kao porodično preduzeće. Odnos cene i kvaliteta, uz moderan dizajn, najveće su prednosti obuće Deichmann.

DAJHMAN – BREND PO SVAČIJEM UKUSU

Omiljene robne marke kupaca u Dajhmanu su: „Elefanten“, „Gallus“ ili „Medicus“, kao i elegantni „5th Avenue“. Veoma je aktuelna i  kolekcija za mlade „Graceland”, kao i sportska „Victory“. U Deichmann asortimanu naći ćete poznate robne marke kao što su – Adidas, Nike, Puma i Fila.

Deichmann kupcima ne obećava samo aktuelne modne trendove po povoljnim cenama, već i kvalitet i sigurnost prilikom njihove kupovine. Usluga u ovoj prodavnici u BIG-u je odlična, a veličina prodavnice dovoljno velika da u njoj nikada ne osetite gužvu, iako je uvek puna.

DEICHMANN BEOGRAD – LOKACIJA PRODAVNICE, RADNO VREME I KONTAKT INFORMACIJE

BIG Fashion tržni centar nalazi se u na Karaburmi, na adresi Višnjička 84 u Beogradu, a odlično smo povezani sa svim delovima grada, pa ćete nas lako pronaći i stići automobilom ili linijom gradskog prevoza.

Deichmann prodavnica je u našem tržnom centru lokal broj: 119. Radno vreme prodavnice je isto kao i celog centra – od 10 ujutru do 22 uveče. Kontakt telefon je: 011 42 30 941

devojka-big