lines

Faretti Beograd

Kvalitet nikada ne izlazi iz mode, baš zato iz godine u godinu, još od 1992. „Faretti“ je prepoznat kod kupaca kao brend kojem se često i vrlo rado vraćaju.

Upravo kvalitet je ono što karakteriše svaki naš proizvod, sve što radimo, radimo strpljivo, precizno, s ljubavlju i težnjom ka perfekciji. Bilo da se radi o kožnoj jakni, montonu ili bundi, nesumnjivo je da se već pod prstima može osetiti mekoća prirodnih materijala od kojih su izrađeni. Našim proizvodima svoje garderobere mogu upotpuniti i oni mlađi, buntovni koji žele svojim stilom da iskažu i svoj stav, ali i oni koji teže klasičnoj eleganciji.

U pohodu za osvajanje sveta svakako će vam biti potreban bar jedan kofer, a i na to smo mislili.

Preduzeće Faretti je zastupnik kanadske firme “Heys”koja je jedan od vodećih svetskih brendova u delu putog programa, a takodje u ponudi imamo I svima poznat program„Samsonite“ kofera i torbi.

Kontakt informacije

0/032
farettioffice@gmail.com
Radno vreme: 10-22h
faretti-beograd-big-fashion-beograd-1

Kontakt informacije

0/032
farettioffice@gmail.com
Radno vreme: 10-22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
  • NOVI UKUSI MODELA 18000 PUFFS

    NOVI UKUSI MODELA 18000 PUFFS

    U Umbrella šopu dostupni su potpuno novi ukusi modela 18000 puffs i to u jačini 3,5 NicSalt. Uz dosadašnjih 12 intenzivnih aroma sada u ponudi postoje i ove četiri: Tobacco,...

  • SVE U POLA CENE

    SVE U POLA CENE

    Vreme je za veliki letnji shopping jer te u našoj prodavnici uz akciju „SVE U POLA CENE“ očekuje i DODATNIH -10% POPUSTA za kupovinu 2 ili više artikala! Vidimo se...

Pogledajte sve