lines

Katrin Beograd

Katrin u Beogradu je poznati domaći brend koji nudi elegantne i jedinstvene komade odeće za svaku modernu damu! Grupacija „Katrin Company“ nudi kvalitet izrade, praćen trendi dizajnom. Pored toga što će vam biti udobno, nikako nećete proći nezapažene sa komadima iz Katrin prodavnice. Posetite BIG FASHION centar i pronađite svoj individualni stil u Katrin prodavnici!

Kontakt informacije

1/107
beogradbig@katrinvk.com
Radno vreme: 10-22h
katrin-beograd-big-fashion-beograd-1

Kontakt informacije

1/107
beogradbig@katrinvk.com
Radno vreme: 10-22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
Pogledajte sve

Katrin prodavnica sa jedintvenom ponudom u BIG FASHION centru

Katrin grupacija osnovana je 2011. godine, a Katrin prodavnica u BIG FASHION centru je jedna od omiljenih među lepšim polom zbog svog unikatnog dizajna koji odiše elegancijom! 

Svečane haljine, kombinezoni, košulje i pantalone koje možete pronaći u Katrin prodavnici će biti savršen izbor za svaku svečanu priliku! Ostala odeća koju u Beogradu u BIG FASHION centru Katrin nudi je savršena za svakodnevne prilike, kao što je odlazak na posao. 

Sniženja u Katrinu u Beogradu u BIG FASHION centru nisu retkost, pa tako posebne komade možete pronaći po veoma pristupačnim cenama! Ne zaboravite ni na sezonske popuste u Katrin radnji koji vas čekaju u BIG FASHION centru u Beogradu!

Katrin Beograd – lokacija i kontakt Katrin prodavnice

Prodajno mesto ovog brenda koji je osnovala Katrin grupacija se nalazi u BIG-u, na adresi Višnjička 84, a broj lokala Katrin prodavnice je 1/117. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica možete pozvati prodavnicu Katrin na telefon +381 60 01 13 506 ili pisati na imejl adresu beogradbig@katrinvk.com, a mi ćemo rado odgovoriti na svaki vaš upit!

Radno vreme Katrin radnje je od 10h do 22h svakog dana, kao i celog tržnog centra!

Posetite BIG FASHION centar i otkrijte unikatnu odeću koja je skrojena baš po vašoj meri!

devojka-big