hero

Ikone sportskog stila brendova Adidas, Champion, Puma, Reebok i Sprandi! U CCC-u možete kupiti patike za novu sezonu po veoma niskim cenama.

Ikone sportskog stila brendova Adidas, Champion, Puma, Reebok i Sprandi! U CCC-u možete kupiti patike za novu sezonu po veoma niskim cenama.

Najveći izbor patika poznatih brendova na jednom mestu! Otkrijte najnoviju CCC kolekciju pod sloganom “Ikone Sporta”, gde ćete pronaći bezvremenske modele sportske obuće i dodataka za žene, muškarce, odrasle i tinejdžere. Raznovrsna ponuda u CCC-u i cene od 1999 rsd čine nemogućim da ne obratite pažnju na ovu kolekciju!

Globalni brendovi, bezvremenski modeli i, iznad svega, najveći izbor!Ovo su tri stvari koje ćete pronaći u najnovijoj CCC kolekciji “Ikone Sporta”.

Retro adidas patike sa uskom siluetom i karakterističnim prugama sa strane godinama su osnova ležernog stajlinga. Ponuda brenda Champion obuhvata bele, košarkaške modele sa šarenim elementima koji se jednostavno ne mogu pomešati ni sa jednim drugim brendom. Pumine elegantne patike oduševljavaju svojim izražajnim bojama. Sport je u osnovi brenda Reebok, tako da kolekcija uključuje modele inspirisane i patikama za trčanje. Tu je I brend Sprandi koji pored klasičnih modela u sivoj, teget i crnoj boji, predstavlja i smelije modele sa logom a koje idu uz svaki stajling.

Ovako raznolika ponuda zadovoljiće svakoga ko traži udobnu obuću za svakodnevnu upotrebu. Brendovi adidas, Champion, Puma, Reebok i Sprandi su godinama na tržištu. I pored dizajna sportske obuće koju cene milioni kupaca, nude i kvalitet koji ide ruku pod ruku sa cenom koja počinje čak od 1999 rsd za najpovoljnije modele.

Kolekcija takođe uključuje širok asortiman sportskih torbi i rančeva. Prostrani i udobni, oni će se uklopiti u svaki stil sportske obuće koju nudimo.

Nova kolekcija sportske obuće dostupna je u prodavnici na prvom spratu našeg centra.