hero

Najnovija kolekcija kožne obuće i torbi u CCC-u na 1. spratu centra

Najnovija kolekcija kožne obuće i torbi u CCC-u na 1. spratu centra

Vreme je da već razmišljate o svom jesenjem stajling. U narednoj sezoni kladimo se na kožnu obuću i dodatke, koji oduševljavaju svojim kvalitetom I upotpunjuju vaš stajling. U najnovijoj CCC kolekciji pronaći ćete bezvremenske modele po atraktivnim cenama!

Tokom prelaznog perioda, oslonite se na kvalitetnu I udobnu obuću. To nesumnjivo uključuje kožne cipele brenda Lasocki. Tamnosmeđe mokasine se mogu kombinovati sa svim. Ići će odlično uz svetlo odelo i kobalt plave čarape, ili čak u kombinacija sa farmerkama i belom košuljom. Kao šlag na tortu je, naravno, torba u koju će stati vaše osnovne stvari. Za široku ponudu pobrinuo se brend Lasocki koji nudi velike, male, u svetlijoj ili tamnijoj nijansi.

Jednako su zanimljivi i modeli brenda Gino Rossi. Komplet koji nam je ukrao srca je shopper torba u crnoj boji i čizme sa malom potpeticom. Za ljubitelje manjih torbi i ravne obućeovaj brend takođe uključuje mnogo različitih kombinacija.

Neophodne za hladnije dane su nesumnjivo čizme sa visokim gornjim delom. Dopiru do iznad kolena i nonšalantno su raspoređene u skulpturalnim naborima. Naš favorit je kožni model Badura u braon nijansi. Upadljive su i klasične crne čizme sa špicastim vrhom ili čak kratke čizme na pertlanje sa debelim đonom, koje savršeno idu uz kožnu torbu. Postoji izbor elegantnih modela koji oduševljavaju formom i plene detaljima. Nova kolekcija brenda Badura takođe uključuje mušku obuću dizajniranu za one koji cene kvalitet i udobnost.

Najnovija kolekcija kožne obuće i torbi u CCC-u na 1. spratu centra