hero

Poznati brendovi po najboljim cenama! Pronađite veliki izbor dečije obuće u CCC-u.

Poznati brendovi po najboljim cenama! Pronađite veliki izbor dečije obuće u CCC-u.

Izbor dečije obuće je pravi izazov. Bitno je odabrati modele koji se lako mogu prilagoditi željama najmlađih, a koji pružaju udobnost u svakom trenutku. Najnovija CCC kolekcija uključuje modele brendova kao što su: adidas, Puma, Champion ili Sprandi. Široka ponuda za novu sezonu koju smo pripremili svideće se i vama i vašem detetu!
Od malih nogu, patike su osnova svakog stajlinga. Korisne su i tokom fizičkih aktivnosti kao i za svakodnevnicu. Deca provode dosta vremena noseći ih, pa je važno ne samo da prate najnovije trendove, već i da budu udobne. Imajući ovo na umu, pogledajte ponudu brendova adidas, Champion, Puma i Sprandi.
Zanimljiv izbor biće i obuća ukrašena motivima koji se odnose na legendarne bajke i filmove. Sa novom sezonom na scenu stupaju junaci iz „Patrolnih šapa” gde obuću možete kombinovati i sa rancem ili koferom. Ovi modeli se ističu po jedinstvenom dizajnu i odličnim cenama. Disney fanovi će takođe pronaći nešto za sebe u najnovijoj CCC kolekciji.
Za toplije dane savršeni su i modeli svetlijih boja. Male trendseterke će svakako ceniti obuću brenda Lasocki. Pored sportske obuće, u kolekciji su i mokasine od antilopa za dečake i kožne papuče za devojčice.
Široku selekciju dečije obuće po odličnim cenama možete pronaći u CCC prodavnici na prvom spratu našeg centra!