lines

Circus Kids Kragujevac

Dečije igraonice i rodjendaonice Circus su doprinele da Srbija danas ima najmodernije Centre Porodične Zabave u regionu, opremljene po najvišim svetskim standardima. Circus rođendaonice nude najbolje rođendanske žurke za klince i klinceze od 1 do 12 godina.

Kontakt informacije

1/260
circuskidskg@gmail.com
Radno vreme: 10-22h
circus-kids-kragujevac-big-fashion-kragujevac-1

Kontakt informacije

1/260
circuskidskg@gmail.com
Radno vreme: 10-22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
  • Za naredne generacije – no planet b!

    Za naredne generacije – no planet b!

    Fokusirana na održivost, nova kooperaciona marka kompanije dm pomirila je efikasan način upotrebe resursa i atraktivni dizajn pakovanja od reciklirane plastike. Apciklaža, unapređeni vid recikliranja, pretvara sastojke namenjene za bacanje...

  • Predstavljamo vam 2500 PUFFS LUX!

    Predstavljamo vam 2500 PUFFS LUX!

    Ultimativni uređaj 2500 PUFFS LUX ima dug vek trajanja baterije i veoma je lak za upotrebu. Ono po čemu se razlikuje od svih ostalih jednokratnih modela su filteri kojih ima...

Pogledajte sve

Naš najveći ponos je nasmejan i visokoobrazovani kadar, kvalifikovane i profesionalne vaspitačice-pedagozi kojima možete poveriti svoje dete i biti potpuno mirni znajući da je u sigurnim i stručnim rukama.

Circus igraonica nudi i mogućnost da se roditelji opuste u kafeu koji je opremljen bežičnim internetom kao i izborom dnevne štampe tako da, dok se vaše dete zabavlja u najmodernijem XD Ride – 4D simulatoru, trospratnom 3D lavirintu ili razvija svoje veštine u kreativnoj radionici, vi se možete družiti ili, zahvaljujući dostupnom Internetu završiti neki važan posao.

devojka-big