lines

Circus Kids Kragujevac

Dečije igraonice i rodjendaonice Circus su doprinele da Srbija danas ima najmodernije Centre Porodične Zabave u regionu, opremljene po najvišim svetskim standardima. Circus rođendaonice nude najbolje rođendanske žurke za klince i klinceze od 1 do 12 godina.

Kontakt informacije

1/260
circuskidskg@gmail.com
Radno vreme: 10-22h
circus-kids-kragujevac-big-fashion-kragujevac-1

Kontakt informacije

1/260
circuskidskg@gmail.com
Radno vreme: 10-22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
  • Vulkan – Svetski dan knjige

    Vulkan - Svetski dan knjige

    📚 Povodom Svetskog dana knjige, koji se obeležava 23. aprila, Vulkan knjižara vas daruje SJAJNIM POPUSTIMA! 📢 🗓️ Od 19. do 23. aprila u Vulkan knjižari možete ostvariti 20% popusta...

  • Gigatron – Za svaku prolećnu avanturu

    Gigatron – Za svaku prolećnu avanturu

    Proleće je vreme uživanja, zabave i putovanja, ali i vreme drugih aktivnosti poput renoviranja – Gigatron je za vas pripremio posebnu ponudu pažljivo odabranih uređaja i proizvoda koji će vam...

Pogledajte sve

Naš najveći ponos je nasmejan i visokoobrazovani kadar, kvalifikovane i profesionalne vaspitačice-pedagozi kojima možete poveriti svoje dete i biti potpuno mirni znajući da je u sigurnim i stručnim rukama.

Circus igraonica nudi i mogućnost da se roditelji opuste u kafeu koji je opremljen bežičnim internetom kao i izborom dnevne štampe tako da, dok se vaše dete zabavlja u najmodernijem XD Ride – 4D simulatoru, trospratnom 3D lavirintu ili razvija svoje veštine u kreativnoj radionici, vi se možete družiti ili, zahvaljujući dostupnom Internetu završiti neki važan posao.

devojka-big