lines

Opposite Kragujevac

OPPOSITE je fashion brend prepoznatljiv po obući i torbama dizajniranih po poslednjim modnim trendovima, koji se mogu kupiti po izuzetno povoljnim cenama.

Brend Opposite je pre svega namenjen modernoj ženi koja vodi savremeni način života i njenoj porodici, nudeći im poverenje i udobnost koja ih prati u svim sferama zivota: na poslu, u školi, na putovanjima, od svečanih prilika do opuštenih izlazaka u grad i druženja sa prijateljima, vodeći računa o njihovom budzetu.

Strast i posvećenost ka obući i torbama je ono što je doprinelo da Opposite postane prepoznatljiv brend na trzistu Srbije i regiona. Posetite našu radnju u BIG FASHION Kragujevac centru, otkrijte jedan od 1001 razloga zašto volite Opposite obuću I pronađite Vaš savršen par!

Kontakt informacije

1/241
kg.plaza@opposite.rs
Radno vreme: 10-22h
opposite-kragujevac-big-fashion-kragujevac-1

Kontakt informacije

1/241
kg.plaza@opposite.rs
Radno vreme: 10-22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
  • Do 30% DODATNOG POPUSTA

    Do 30% DODATNOG POPUSTA

    Samo u Planeta Sport prodavnici te čeka do 30% DODATNOG POPUSTA na sve već sniženo čak i do -60%, na drugi jeftiniji artikal!🔊 Požuri i iskoristi ove sjajne popuste na...

  • Za naredne generacije – no planet b!

    Za naredne generacije – no planet b!

    Fokusirana na održivost, nova kooperaciona marka kompanije dm pomirila je efikasan način upotrebe resursa i atraktivni dizajn pakovanja od reciklirane plastike. Apciklaža, unapređeni vid recikliranja, pretvara sastojke namenjene za bacanje...

Pogledajte sve