lines

Sizeer Kragujevac

Sizeer ima u svojoj ponudi isključivo najbolji izbor streetwear odeće, sneakers patika i dodataka, uvek u skladu sa najnovijim trendovima, od najboljih svetskih brendova. Brend poznat u Poljskoj i na evropskim tržištima svima za koje streetwear odeća nešto znači, a patike su neizostavan deo oblačenja.

U Sizeeru ćete naći novosti i klasične modele kao što su Nike, adidas, Reebok, Converse, Vans, Puma, New Balance, Lacoste, ellesse, New Era, Timberland i mnogo drugih. Istorija Sizeer počinje sa patikama, ali tu se priča ne završava. Ovde ćete naći najzanimljivije predloge za cipele od najboljih brendova i lako izaberete set uz pomoć modnih kapuljača, jogger pantalona, majica ili dodataka.

Sizeer je već godinama poznat svim obožavaocima streetwear odeće i sneakers patika, koji cene kvalitet i izbor u Poljskoj i Evropi. Mreža prodavnica Sizeer sadrži preko 200 prodajnih mesta

Kontakt informacije

0/142
rs06@sizeer.com
Radno vreme: 10-22h
Sizeer Kragujevac

Kontakt informacije

0/142
rs06@sizeer.com
Radno vreme: 10-22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
  • Vreme je za IZI

    Vreme je za IZI

    Nova generacija IZI VAPE modela donosi brojne inovacije. Kapacitet POD tanka povećan je na 2ml tečnosti, a u uređaj je ugrađen savršen MESH grejač koji doprinosi poboljšanju iskustva korisnika. I baterija je dugotrajnija...

  • Avgust je vreme da uštedite i obradujete svoj novčanik

    Do 60% popusta u Avangardia radnji

    Avgust je vreme da obradujete svoj novčanik. Do 31.8. uštedite i do 60% kupujući u Avangardia radnji u BIG FASHION Kragujevac centru. Budite brzi, čekamo vas.

Pogledajte sve