lines

The athletes foot Kragujevac

Mi smo globalni maloprodajni lanac za modernu sportsku obuću i odeću, zastupljeni u 28 država širom sveta. Držeći neke od najpoznatijih svetskih brendova, verujemo u pretvaranje naših klijenata u sportiste svoje strasti, i stavljamo više stila u njihovu igru.

Tako bez obzira želite li da trčite po gradu, družite se u tržnom centru ili se ističete u najpopularnijim klubovima, nudimo najširi izbor elegantne, sportski inspirisane obuće u našim prodavnicama širom sveta. To uključuje najnovije palete boja najboljih sportskih patika, uz ekskluzivne stilove ograničenih serija i malih brendova u nastajanju. Takođe, imamo liniju moderne, ali i individualističke odeće za dodavanje poslednjeg detalja Vašem izgledu.

Kontakt informacije

0/142
Radno vreme: 10-22h
The athletes foot Kragujevac

Kontakt informacije

0/142
Radno vreme: 10-22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
Pogledajte sve

Prodavnice The Athlete’s Foot su napravljene da bi zahvatile pred-digitalno, tradicionalno iskustvo shopping-a koje dovodi ljude nazad u prodavnice i omogućuje im neposrednu interakciju s ležernim svakodnevnim proizvodima i brendovima.

Naši klijenti se određuju kao aktivni, digitalnog uma, orijentisani na globalno i modno osvešteni. To je u skladu s atmosferom koju naše prodavnice stvaraju i uslugom koju naše osoblje pruža – pokazujući strast za naše proizvode, znanje o tome šta je i osećaj stila.

Unutrašnje uređenje prodavnica donosi vintage osećaj koji je ipak moderan i modularan. Otvoren i topao prostor je ograničen pozadinskim osvetljenjem polica za obuću koje ističu proizvode, istovremeno aludirajući na hip ugođaj koji se može naći u prodavnicama vinila. Nedovršene drvene ploče su postavljene na zidove da bi se dobio osećaj “organizovanog nereda” i sveža vibracija.

Mnoge naše prodavnice uključuju:
•DJ pult na kasi
•Izložbeni prostor nalik modnoj pisti za pokazivanje novih trendova i stilova
•Promotivne površine s ključnim vizualima i porukama

devojka-big