hero

Sprandi AI: Korak u budućnost. Premijera obuće kreirane pomoću veštačke inteligencije u CCC-u

CCC_SS24

Vreme je za modni preokret! Sprandi AI pravi još jedan korak u budućnost lansiranjem svog najnovijeg remek-dela u lancu CCC prodavnica. Ova obuća, dizajnirana korišćenjem veštačke inteligencije, ima jedinstven karakter. To nije samo obuća, već istinska manifestacija hrabrosti, napretka i kreativnosti.

Sprandi AI kolekcija pogađa nove modne trendove sa smelim fokusom na neobične oblike i prepoznatljive detalje. Podignuti đonovi dodaju ne samo centimetre već i samopouzdanje, savršeno se uklapajući u estetiku prolećno-letnje sezone. Njihov sportski stil je u harmoniji sa aktuelnim trendovima, stvarajući jedinstven izgled za one koji traže nove modne izazove. Dostupne su u tri boje- bež, svetlo braon i beloj.

Ova kolekcija je mnogo više od same obuće – ona je izraz ličnosti i hrabrosti u razbijanju stereotipa svakodnevne obuće. Prvenstveno je namenjen hrabrim ljudima koji cene modne eksperimente i neobične dodatke.

Ako ste neko ko traži originalnost, inspiriše se na društvenim mrežama i pomno prati trendove koji vladaju na ulicama svetskih modnih prestonica, kolekcija Sprandi AI je upravo za vas.

Posetite CCC prodavnicu sada i otkrijte svoju novu modnu fascinaciju!