lines

Apoteka Cvejić Novi Sad

Dr. Max apoteka u Novom Sadu je u svoj asortiman proizvoda uvrstila sertifikovane i visokokvalitetne preparate za negu lica i tela, ali i dijetetske suplemente, lekove, organsku hranu i opremu za bebe i decu. Posetite nas u dobro poznatom BIG tržnom centru i uživajte u prijatnoj kupovini!

Kontakt informacije

Prizemlje / A14b
Radno vreme: 10h - 22h
apoteka-cvejic-novi-sad-big-novi-sad-1

Kontakt informacije

Prizemlje / A14b
Radno vreme: 10h - 22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
Pogledajte sve

Apoteka Dr. Max Novi Sad – vaš saveznik u borbi za očuvanje zdravlja

Nekadašnja apoteka Cvejić sada posluje pod brednom Dr. Max – najdinamičniji lanac apoteka u centralnoj-istočnoj Evropi!

Brendiranje nije promenilo misiju Cvejić apoteka, a to je da pruži najbolju individualnu uslugu i ponudi vrhunske preparate po najvišim medicinskim standardima.

Asortiman Dr. Max apoteke čine lekovi, različiti dijetetski suplementi za pospešenje zdravlja, medicinska pomagala, renomirani i pouzdani brendovi kozmetike za negu lica i tela, hrana i oprema za bebe i decu

Takođe, od decembra 2021. godine u apotekama Dr.Max je dostupna i ekskluzivna francuska kozmetika Nuance, koja je čuvene po tome što koristi prirodne ekstrakte, i tako zadržava maksimalnu čistoću i koncentraciju aktivnih supstanci.

Dr Max Novi Sad – radno vreme i kontakt

Radno vreme Dr. Max Novi Sad je ukslađeno i sa ostalim apotekama u Novom Sadu, te nas možete posetiti svakog dana od 10 do 22h.

Smešteni smo u prizemlju tržnog centra, u lokalu A14b, a adresa je Sentasndrejski put 11.

Za više informacija o trenutnim akcijama, specijalnim ponudama i cenama, budite slobodni da nas pozovete na broj telefona 021 270 44 71, a naše stručno i ljubazno osoblje će vam razjasniti svaku nedoumicu.

Očekujemo vas!

devojka-big