lines

Apoteka Cvejić Novi Sad

Lanac apoteka Cvejić je vaš prijatelj i saveznik u borbi za očuvanje zdravlja. Osnovani smo 2008. Godine, a danas nas ima na četrdeset atraktivnih lokacija u gradovima Vojvodine – Novi Sad, Sombor, Kikinda i Sremska Mitrovica.

 

Kontakt informacije

Prizemlje / A14b
Radno vreme: 10h - 22h
apoteka-cvejic-novi-sad-big-novi-sad-1

Kontakt informacije

Prizemlje / A14b
Radno vreme: 10h - 22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
  • Novitet u Umbrella shopu – 2000 PUFFS!

    Novitet u Umbrella shopu – 2000 PUFFS!

    Predstavljamo vam 2000 PUFFS, fenomenalni jednokratni vejp modernog ombre dizajna. Gumirani  završni sloj omogućava savršeno prijananje u ruci korisnika čime se sprečava slučajno ispadanje  uređaja.    Dostupan u čak 17 različitih aroma, sa dve opcije nikotina: 0% i 2%.    Kompletan asortiman proizvoda pogledajte na štandu kompanije Umbrella u našem shopping mall– u ili posetite njihov onlajn shop https://umbrellashop.rs/

  • Zakorači u SS23 sezonu… sa lakoćom

    Zakorači u SS23 sezonu... sa lakoćom

    Zakorači u SS23 sezonu… sa lakoćom. Baci pogled na šire krojeve i jarke boje. Ne zaboravi da dodaš neke vezove i printove inspirisane partijom šaha. Vreme je za tvoj potez!...

Pogledajte sve

Pažljivo gradeći naš brend stavili smo u fokus zadovoljstvo pacijenata i ostalih korisnika. Trudimo se da modernim pristupom pružimo ono što je najbolje za svakog pacijenta u skladu sa principima dobre farmaceutske prakse.

Apoteka Cvejić nagrađuje verne pacijente kroz kartice poverenja dajući stalne popuste, akcije, gratis proizvode i poklon vaučere. Svi ste dobrodošli da postanete deo našeg Loyalty kluba!

devojka-big