lines

Glam up Novi Sad

Glam up multibrend kuća nastala je 2003. godine sa idejom da unese radost svakome ko zakorači na njen prag. Male stvari nas čine srećnima, zato Glam up korak po korak stvara magično iskustvo kupovine. Uz prepoznatljive David Jones tašne, uveli nove brendove koji prate Vaše potrebe – od putnog programa, preko tašni, do aksesoara! Esquire novčanici od kože su tu kada vam je potreban bezvremen poklon, kolekcija brenda Camel Active idealna je za modernog muškarca, Hedgren beleži vaše poslovne i privatne uspehe, Teo Jasmin želi da Vas razveseli, a Bisetti i Joy Heart kišobrani unose boju u tmuran kišni dan. Vi nas svakodnevno inspirišete da stvaramo i rastemo, hvala Vam!

Kontakt informacije

Prizemlje / B18a
Radno vreme: 10h - 22h
Glam up Novi Sad

Kontakt informacije

Prizemlje / B18a
Radno vreme: 10h - 22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
  • BIG SHOPPING DANI U DIOPTI

    BIG SHOPPING DANI U DIOPTI

    U susret letu, pripremili smo sjajne POPUSTE: od 13 – 15. maja 20% popusta važi na odabrane modele naočara za sunce. Sunčani dani su pred nama zato vas čekamo u...

  • LegendWW – NOVA KOLEKCIJA

    LegendWW – NOVA KOLEKCIJA

    Zakoračite smelo u novu modnu sezonu PROLEĆE/LETO 2022 sa LegendWW komadima. Moderne krojeve, jarke boje i dobro poznati kvalitet pronađite u LegendWW maloprodaji u TC BIG u Novom Sadu.

Pogledajte sve