lines

Opposite shoes & bags Novi Sad

Opposite shoes & bags u BIG-u u Novom Sadu je prodavnica koja je prepoznatljiva po obući i torbama koje su dizajnirane po poslednjim modnim trendovima, a mogu se kupiti po povoljnim cenama. Prodavnica Opposite u Novom Sadu u BIGu nudi širok spektar moderne ali pristupačne obuće za celu porodicu, pa će ovde svako pronaći nešto za sebe!

Kontakt informacije

Prizemlje / B09
Radno vreme: 10h - 22h
opposite-shoes-bags-novi-sad-big-novi-sad-1

Kontakt informacije

Prizemlje / B09
Radno vreme: 10h - 22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
Pogledajte sve

Opposite Novi Sad – torbe, obuća i aksesoari

Opposite u BIGU u Novom Sadu nudi širok asortiman obuće za muškarce i žene, ali i za decu, kao i torbe, novčanike, nesesere i rančeve.

Brend Opposite je namenjen onima koji vode savremen način života, ali im i dalje treba udobnost i funkcionanost. 

Opposite u BIGu u Novom Sadu celoj porodici nudi poverenje i udobnost koja ih prati u svim sferama života – na poslu, u školi, na putovanjima, ali i u svečanim prilikama kao i u opuštenim izlascima u grad i druženje sa prijateljima. Obuća u Novom Sadu kao što je ona u Opposite radnji će zadovoljiti svačiji ukus!

Brend Opposite shoes & bags je obeležila strast i posvećenost a to je doprinelo da on postane prepoznatljiv i pristupačan brend na tržištu Srbije i regiona.

Opposite – Akcije i sniženja u Novom Sadu

Opposite u BIGu u Novom Sadu u svakom trenutku ima artikle koji su na sniženju, a njihova inače povoljna cena dovodi do toga da se obuća i torbe mogu pronaći po veoma pristupačnim cenama. 

Akcije u Opposite radnji u BIGu u Novom Sadu će omogućiti svakom članu porodice da pronađe udobnu i modernu obuću, vodeći računa o vašem budžetu.

Opposite lokacija i kontakt – BIG Novi Sad

Opposite prodavnica se nalazi u BIG tržnom centru u Novom Sadu, na adresi Sentandrejski put 11. Ukoliko imate bilo koju nedoumicu ili pitanje, kontakt telefon Opposite prodavnice je +381 66 84 18 927, rado ćemo odgovoriti na svaki vaš upit!

Radno vreme prodavnice je od 10h do 22h, svakog dana, a broj lokala je 9.

Posetite Opposite u Novom Sadu u BIG tržnom centru i otkrijte modernu a udobnu obuću!

devojka-big