hero

Jenny Fairy i Emily Ratajkowski donose najbolje cene u CCC-u!

Jenny Fairy i Emily Ratajkowski donose najbolje cene u CCC-u!

Trendovi i najbolje cene u jesenjoj kampanji brenda Jenny Fairy u čijoj je glavoj ulozi top model Emily Ratajkowski
Ovo je treći put da vidimo Emily u kampanji brenda Jenny Fairy. U prethodnim kampanjama putovali smo u Pariz i sunčanu francusku rivijeru. Ovog puta ćemo posetiti uzbudljiv svet obuće, torbi i dodataka za sezonu jesen-zima 23/24, koji definitivno neće biti dosadan.
Šta vredi imati u svom garderoberu ove sezone? U CCC-u sada možete naći najmoderniju obuću po ceni već od 1749RSD i torbice od 1999RSD!
Klasiku u vidu debelog đona predstavljaju crne mokasine koje će dodati karakter svakom stajlingu. Za hladnije dane preporučujemo moderne čizme preko kolena za koje garantujemo da će privući pažnju. Zanimljive su i crne čizme sa svetlo zelenim dodacima. Ovaj model impresionira svojim unikatnim dizajnom i atraktivnom cenom. Pored tamnijih boja, u sezoni koja dolazi dominiraće i bež i bela. Kaubojke u ovim nijansama takođe se mogu naći u novoj Jenny Fairy kolekciji.
Da ne zaboravimo i torbe. Ove sezone nosićemo mat i sjajne modele. Uprkos maloj veličini, u njih će stati sve osnovne stvari i, što je najvažnije, dovoljno su raznovrsne da odgovaraju kako svakodnevnom stajlingu tako i elegantnim večernjim izlazcima. Nova kolekcija uključuje modele klasičnih nijansi i dezena kao što je kobalt plavi dizajn sa zelenim akcentima. Ovakva torba će biti savršen dodatak vašoj odeći.
Sada u CCC prodavnici možete kupite vaše omiljene artikle na akciji. Ukoliko kupite dva artikla, dobijate -25% na drugi povoljniji ili pri kupovini tri artikla dobijate -50% na treći povoljniji, a ukoliko se odlučite za četiri artikla, četvrti najpovoljniji dobijate gratis.

Izaberite favorite u CCC radnji ili na ccc.eu