hero

Letnje torbe – najmoderniji modeli u CCC-u!

CCC_SS23_RS_TOREBKI_880x542_LOGO_

Ove sezone dominira pravi letnji stil, a u njemu tkane i pletene torbe u svakom obliku! Dizajneri su se pobrinuli da nijedna stilizacija ne bude dosadna, zahvaljujući originalnim modelima koji kombinuju top trendove, vanvremenske oblike i moderna rešenja. Pogledajte koje ćete najmodernije torbice za leto naći u CCC-u!

Letnje torbice – otkrijte trendove 2023! Ove sezone dizajneri su se fokusirali na pravi povratak prirodi! Prednjače pletene i torbe od slame koje su oborile rekorde popularnosti u Instagram stilizacijama, posebno od strane brenda DeeZee. Pored toga, dizajneri su kombinovali „sirove“ materijale sa detaljima od kože i eko kože, dajući torbama veoma individualan karakter.
Dominantni stil plaže će imati veliku konkurenciju.
U kolekcijama se nalaze i modeli moderne klasike, kao i torbice u boho i etno stilu originalnog tkanja i dizajna.
Tipične torbe za plažu napravljene od karakterističnih pletenica nude brendovi Jenny Fairy i DeeZee! Tu su i bucket torbe u raznim bojama koje su odlična zamena za letnje torbice koje se nose preko ramena.
Ove sezone podjednako su popularne XXL torbe od platnenih materijala, čije su veličine premašile sva očekivanja! Kolekcija DeeZee uključuje oversize torbe minimalističkog dizajna koji će se savršeno uklopiti u modernu estetiku, a u njih ćete moći staviti sve što vam je potrebno!
Kada smo kod leta, veliku ulogu igraju i boje koje su konačno odjeknule posle teških zimskih meseci. Stoga su u kolekcijama dostupne unikatne torbice predivnih boja. Intenzivna ružičasta koja se odnosi na Barbiecore trend biće najbolja odluka! Pored toga, sve nijanse plave – od bebi do kobalt plave biće odličan izbor. Ne možete zaboraviti na uvek modernu narandžastu ili jarko zelenu.

Tu su i torbice sa maramama koje im daju originalan karakter. Brendovi DeeZee i Quazi imaju u ponudi ovakve modele sa a sa maramama koje se omotavaju oko ručki ili su stilski vezane u mašnama.

Leto nam daje priliku da izgledamo stilizovano, posebno kada su torbe u pitanju. U letnjoj garderobi možemo imati čak i nekoliko njih, od svakodnevnih klasika do modela za plažu.

Ukoliko još niste odlučili koju torbu za leto želite da izaberete, obavezno proverite ponudu CCC-a, kako u prodavnicama tako i na ccc.eu!