hero

Muška kolekcija u CCC-u!

Muška kolekcija u CCC-u!

Dolazak proleća je savršeno vreme da obnovite mušku obuću i aksesoare i dodate nove aktuelne trendove. Proverite šta je novo u asortimanu CCC-a.

Bezvremenski modeli su poprimili zanimljive forme i boje kako bi nas iznenadili svojim novim izgledom. U narednim mesecima ponovo ćemo otkriti stilske derby cipele, klasične mokasine i oksfordice. Biće tu i modernih patika koje osvajaju srca ljubitelja urbanog stila.

Vreme je da zamenite gležnjače kožnim mokasinama koje će osvojiti srca ljubitelja udobnosti i stila. U CCC-u možete pronaći širok izbor klasičnih modela brendova Lasocki, Badura i Gino Rossi u crnoj ili super trendi braon boji. Izaberite boju koja najbolje odgovara vašem stajlingu.

Brend Sprandi je u toku sa aktuelnim trendovima urbanog stila. Ove sezone, stavka broj jedan u asortimanu su super trendi patike u košarkaškom stilu. Postoje i klasični modeli koji dopunjuju udobne, urbane stilizacije. Funkcionalnost i moderan dizajn su takođe obeležja najnovije kolekcije sportskih brendova dostupnih u CCC-u. Širok spektar svetskih brendova kao što su Adidas, Reebok, Champion i Puma privući će ljubitelje modernog stila i udobnosti.

Moderni modni dodaci upotpunjuje mušku ponudu u CCC-u. Ovog proleća muški ormar trebalo bi da bude dopunjen različitim modelima torbi od onih preko ramena, do elegantnih aktovki ili sportskih torbi pogodnih za svakodnevnu upotrebu.

U CCC prodavnici vas čeka veliki izbor muških modela obuće i torbi za proleće.