hero

Nova Back to School ponuda iz CCC-a uključuje svetske brendove, omiljene junake bajki i cene već od 1199 RSD

Nova Back to School ponuda iz CCC-a uključuje svetske brendove, omiljene junake bajki i cene već od 1199 RSD

Prvi septembar je pred nama kao i vreme za kupovinu za školu! U najnovijoj kolekciji za decu naći ćete cipele, patike, papuče, rančeve i dodatke svetskih sportskih brendova kao što su Adidas, Reebok, Champion, Puma i Kappa kao i naš popularni domaći brend Sprandi. Mališani će sigurno skrenuti pažnju na svoje omiljene likove iz bajki kao što su Mickey&Friends, Frozen, Spiderman, Ninjago ili Peppa Prase. Kolekcije su sada dostupne u CCC-u, po cenama koje će sigurno zadovoljiti roditelje!

Elegantan stajling za prvi dan škole savršeno će upotpuniti lakovane mokasine, cipele ili baletanke za devojčice, uključujući i kožne modele brenda Lasocki! Tu je i veliki izbor udobne sportske obuće savršene za svakodnevne aktivnosti kao i za časove fizičkog.

Za mališane je idealna čičak ili slip-on obuća, dok će im crtani likovi izmamiti osmeh na lice.
Starijoj deci će se dopasti sportski brendove kao što su Adidas, Reebok, Champion, Sprandi, Puma ili Kappa, koji se ističu ne samo po bezvremenskom dizajnu već i po besprekornom kvalitetu.

Širok asortiman rančeva i dodataka zadovoljiće i roditelje i decu. Prilikom odabira ranca, vredi obratiti pažnju, između ostalog, i na konstrukciju – široke kaiševe i potporu za leđa, bitnu za pravilno držanje.

I tu nije kraj dobrih vesti! U CCC-u smo za početak škole pripremili SUPER promociju! Prilikom kupovine za celu porodicu, četvrti proizvod je BESPLATAN! Što više artikala, veći je i popust; -25% na drugi proizvod ili -50% na treći ili -100% na četvrti – tako funkcioniše MULTI KUPOVINA u CCC-u! Akcija važi do 30. septembra. Popusti se ne kombinuju jedni sa drugima I odnose se na najpovoljniji proizvod.

Požurite u CCC i pripremite se za novu školsku godinu!