hero

Nova CCC kampanja: JENNY FAIRY – U GLAVNOJ ULOZI EMILY RATAJKOWSKI

Nova CCC kampanja: JENNY FAIRY – U GLAVNOJ ULOZI EMILY RATAJKOWSKI

Bonjour! Upoznajte se sa najnovijim CCC trendovima za predstojeću sezonu u čijoj je glavnoj ulozi super model Emily Ratajkowski! Kampanja najavljuje prolećnu kolekciju brenda Jenny Fairy za sezonu proleće-leto 2023.

Omiljeni brend poljskih i stranih influensera počinje proleće saradnjom sa Emily Ratajkowski. Manekenka, glumica, autorka i podkaster poljskih korena predstavlja najjače trendove sezone. Najnovija Jenny Fairy kolekcija dostupna je po izuzetno atraktivnim cenama.

Emily Ratajkowski je bez sumnje jedna od najprivlačnijih devojaka na svetu. Autorka bestselera „Moje telo” ne plaši se da progovori o važnim temama i već godinama se bori protiv objektivizacije žene. Emily inspiriše ne samo svojom hrabrošću i harizmom – na Instagramu je prati skoro 30 miliona ljudi, svakodnevno se diveći njenom osećaju za stil, a sada impresionira u novoj Jenny Fairy kampanji.

Nova kolekcija, smeštena u klimu 1960-ih, vodi nas na modno putovanje u vreme kada su vladale monohromatske pastelne garniture, dokolenice i baletanke. Inspirisana pariskim stilom, izgled Emily Ratajkowski upotpunjen je najmodernijom obućom i dodacima sezone.

Najnoviji predlozi brenda suština su najvećih hitova za proleće 2023. Kampanja najavljuje veliki povratak baletanki, koje se vraćaju posle posle dužeg vremena. Tu su, između ostalog i “Mery Jane” modeli elegantnog oblika sa kopčom i otvorenom potpeticom. Tu su i sportski modeli u vidu klasičnih belih patika i onih na platformu koje su must-have ove sezone. Svetle boje, biserni akcenti ili mekani ukrasi na torbama savršeno će upotpuniti nonšalantan izgled.

Nova kolekcija dostupna u CCC prodavnici.