hero

Nova kolekcija brenda Lasocki u CCC-u!

Nova kolekcija brenda Lasocki u CCC-u!

Jesen sa brendom Lasocki obećava da će biti klasična i udobna.

Klasika u svom najboljem izdanju – ovako opisujemo najnoviju Lasocki kolekciju za sezonu jesen-zima 2022 koja dolazi sa predlozima za sve generacije-od klasičnih modela za žene do udobne muške obuće kao i funkcionalne obuće za najmlađe.

Od klasičnih kožnih čizama preko udobnih mokasina do super trendi kaubojki, jedinstven stil i pouzdan kvalitet učiniće da jesenji izbori brenda Lasocki ostanu u vašem ormaru godinama. Žensku liniju upotpunjuje širok spektar torbica – od klasičnih, prostranih shopper torbi, super-trendi modela preko ramena do uvek modernih pismo torbi.

Muški predlozi su takođe suština klasike i funkcionalnosti. Muškarcima koji cene udobnu eleganciju će se dopasti jednostavne kožne čizme, stilske mokasine ili klasične cipele. Uz sve to, tu je I veliki izbor rančeva, kožnih aktovki i manjih torbica.

Brend Lasocki takođe ne zaboravlja na dečiju obuću. Udobna i stabilna obuća za najmlađe i ove sezone sastoji  se od modernih i funckionalnih čizmica na pertlanje i modela na čičak.

Lasocki kolekcija dostupna je u CCC prodavnicama širom Srbije.