hero

Akcija u CCC-u!

Akcija u CCC-u!

Zimska akcija u CCC-u još uvek traje. Moderna obuća i dodaci brendova Gino Rossi, Jenny Fairy, Sprandi, Lasocki, Badura ili Quazi po  cenama nižim do -50%!

Sada je najbolje vreme za lov na aktuelne trendove po nižim cenama.  Sniženi proizvodi uključuju  asortiman vrhunskih brendova kao što su  Gino Rossi, Jenny Fairy Sprandi, Lasocki, Badura i Quazi.

Po sniženim cenama možete naći veliki izbor ženskih kožnih klasičnih  ili elegantnih čizmama, čizama za sneg kao i kaubojki i vojničkih čizama  sa masivnim đonovima. Akcija u CCC-u je idealna prilika za kupovinu   modnih dodataka. Veliki izbor torbi, šalova, kapa i rukavica,  novčanika i  naočara za sunce na popustu do -50%.

Za ljubitelje muške obuće CCC je pripremio sjajan izbor po sniženim  cenama. Posebnu pažnju vredi obratiti na udobnu kožnu Lasocki i Gino  Rossi obuću kao i sportsku obuću vrhunskih brendova Sprandi, Adidas,  Puma, Reebok ili Champion. Sniženi su kožni kaiševi, novčanici, kape, šalovi i rukavice.

CCC misli i na najmlađe, i za njih je pripremio udobne kožne čizmice,  čizme za sneg kao i gumene čizme brendova Lasocki, Nelli Blu ili Action  Boy. Posebno smo pripremili I obuću sa omiljenim Marvel I Disney likovima iz crtanih filmova.

Ne čekajte dugo, požurite u CCC prodavnicu!!! Akcija traje do 04.01.2023