hero

Zimska obuća u CCC-u po još nižim cenama! Ne propustite AKCIJU do -50% popusta!

Zimska obuća u CCC-u po još nižim cenama! Ne propustite AKCIJU do -50% popusta!

Zimski raspust još uvek traje! U CCC-u ćete pronaći sve vrste čizama savršenih za aktivno provedeno vreme sa svojom porodicom. Topla, udobna i moderna obuća za odrasle i decu savršena je za zimu.

Tokom zimskog raspusta potrebna je dobra priprema! Ukoliko ga provodite u gradu, izaberite za vaše dete udobne čizme dizajnirane za gradske šetnje! Brend Lasocki je pripremio izbor klasičnih kožnih modela kao i kolekciju zimske obuće na pertlanje inspirisane likovima iz animiranih filmova Mickey&Friends, Frozen i Harry Potter.

Ako planirate odlazak na planinu, ne zaboravite čizme za sneg za vaše dete. Izolovani gornji deo i debeli đon dizajnirani su baš za zimsko vreme. Modeli sa šarama i idolima iz poznatih crtića pogodne su za najmlađe, a one ozbiljnije, crne kožne sa krznom, biće savršene za tinejdžere.

U širokom izboru zimske obuće sigurno ćete pronaći nešto za sebe. Izaberite kožne čizme Lasocki, gležnjače Gino Rossi, Baduru i mnoge druge. A za one koji vole da se osećaju udobno i toplo, imamo čizme za sneg -visoke sa krznom za posebne potrebe i niže za svakodnevnu upotrebu.

AKCIJA do -50% još uvek traje u CCC-u! Štaviše, samo do 21. Januara aktivan je i popust od 999 rsd pri potrošenih 4999 rsd sa kodom HIT999!
Kupujte povoljnije u CCC prodavnicama i na ccc.eu/rs.
#CCCshoesbags #CCCwinterseason

Zimska obuća u CCC-u po još nižim cenama! Ne propustite AKCIJU do -50% popusta! Zimska obuća u CCC-u po još nižim cenama! Ne propustite AKCIJU do -50% popusta!