lines

Galerija podova Pančevo

Galerija Podova je prvi i najveći specijalizovani maloprodajni lanac za prodaju podova. U našoj ponudi možete pronaći parket, laminat, vinil, tepihe i tepisone vodećih svetskih proizvođača. Sastavni deo ponude čini bogat program kućne dekoracije (zavese, garnišne, meblštof, peškiri, posteljine itd.), a sve sa idejom da kupcima na jednom mestu ponudimo kompletno rešenje za opremanje enterijera. Sa jakom distributivnom mrežom koju čini 46 maloprodajna objekta u 36 grada u Srbiji I CrnojGori, obezbeđujemo dostupnost proizvoda u najkraćem roku. Svojim kupcima obezbeđujemo i kompletnu uslugu, preko dostave kupljenih proizvoda do profesionalne ugradnje podova od strane timova sertifikovanih podopolagača.

Kontakt informacije

E26
GP.65@galerijapodova.com
Radno vreme: 10-22h
Galerija podova Pančevo

Kontakt informacije

E26
GP.65@galerijapodova.com
Radno vreme: 10-22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
  • LegendWW – NOVA KOLEKCIJA

    LegendWW – NOVA KOLEKCIJA

    Zakoračite smelo u novu modnu sezonu PROLEĆE/LETO 2022 sa LegendWW komadima. Moderni krojevi, jarke boje i dobro poznati kvalitet pronađite u LegendWW maloprodaji.

  • “Moj parfem, moja inspiracija!”

    “Moj parfem, moja inspiracija!”

    Da li ti više prijaju sveži i cvetni ili upečatljivi i senzualni mirisi? Da li više voliš parfeme ili toaletne vode koji bude snagu ili one koji inspirišu svakom svojom...

Pogledajte sve