lines

Opposite Pančevo

OPPOSITE je brend koji osvaja tržište ponudom uvozne obuće svih tipova po cenama prilagođenim savremenom potrošaču koji želi da dobije maksimalni kvalitet za novac koji plaća. Filozofija brenda OPPOSITE je zasnovana na maksimalno raznolikoj ponudi najnovijih trendova na tržištu obuće u svetu.

 

Kontakt informacije

C55
boksandanijel@gmail.com
Radno vreme: 10-22h
Opposite Pančevo

Kontakt informacije

C55
boksandanijel@gmail.com
Radno vreme: 10-22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
  • LegendWW – NOVA KOLEKCIJA

    LegendWW – NOVA KOLEKCIJA

    Zakoračite smelo u novu modnu sezonu PROLEĆE/LETO 2022 sa LegendWW komadima. Moderni krojevi, jarke boje i dobro poznati kvalitet pronađite u LegendWW maloprodaji.

  • “Moj parfem, moja inspiracija!”

    “Moj parfem, moja inspiracija!”

    Da li ti više prijaju sveži i cvetni ili upečatljivi i senzualni mirisi? Da li više voliš parfeme ili toaletne vode koji bude snagu ili one koji inspirišu svakom svojom...

Pogledajte sve

OPPOSITE kolekciju svake godine čini preko 1000 artikala muške, ženske i dečije obuće odabranih svetskih prozvođača, koji ispunjavaju visoke standarde u izradi obuće. Obuća OPPOSITE se može pohvaliti najboljim odnosom cene, dizajna i kvaliteta, jer dolazi iz istih fabrika kao i obuća prestižnih brendova, uz daleko povoljnije cene.

Veliki izbor novih modela Vam uvek garantuje da ćete pronaći obuću koju ste želeli, u skladu sa najnovijim modnim trendovima.

Brend OPPOSITE sa lakoćom osvaja srca savremenog potrošača, ljubitelja moderne i udobne obuće.

MISIJA:

Naša misija je podređena zadovoljstvu potrošača.
Naš cilj nije samo prodaja moderne i udobne obuće po pristupačnim cenama, već i široka dostupnost naših proizvoda u Srbiji i regionu koju postižemo sa partnerima kroz mrežu od preko 400 maloprodajnih objekata.

devojka-big