lines

Trefolino Pančevo

Sve na jednom mestu za Vaše dete!

Kompanija Tref Line posluje od 2003. godine i jedan je od lidera u uvozu i distribuciji kvalitetnih igračaka, školskog pribora i bebi opreme. Ekskluzivni distributer najpoznatijih brendova najvećih svetskih kompanija, kao što su: Clementoni, 4M, Play Go, Cobi, Quercetti, Santoro, Mondo, Multiprint, Eastcolight, Keenway, Toy Major, Fun Time, Aurora, Nuvita, Globber, Polesie, Losan, Zuru, Mg, Arda, John Adams kao i mnogi drugi.

 

Kontakt informacije

D19
trefolino12pancevo@trefline.rs
Radno vreme: 10-22h
Trefolino Pančevo

Kontakt informacije

D19
trefolino12pancevo@trefline.rs
Radno vreme: 10-22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
  • LegendWW – NOVA KOLEKCIJA

    LegendWW – NOVA KOLEKCIJA

    Zakoračite smelo u novu modnu sezonu PROLEĆE/LETO 2022 sa LegendWW komadima. Moderni krojevi, jarke boje i dobro poznati kvalitet pronađite u LegendWW maloprodaji.

  • “Moj parfem, moja inspiracija!”

    “Moj parfem, moja inspiracija!”

    Da li ti više prijaju sveži i cvetni ili upečatljivi i senzualni mirisi? Da li više voliš parfeme ili toaletne vode koji bude snagu ili one koji inspirišu svakom svojom...

Pogledajte sve

Tref Line razvija sopstvenu maloprodajnu mrežu Trefolino sa 22 maloprodajna objekta i sinonim je za bogat izbor najaktuelnijih svetskih brendova.

U Trefolinu vas pored igračaka očekuje i širok asortiman školskog pribora, dečije garderobe, kancelarijskog materijala, gift programa, papirne galanterije, kao i veliki izbor bebi opreme.

Naš poslovni cilj je da inspirišemo naše najmlađe raznolikim asortimanom i time doprinesemo njihovom pravilnom rastu, razvoju, kreativnosti i maštovitosti.

Cilj nam je da opravdamo ukazano poverenje i da zajedno sa decom i mi rastemo.

devojka-big