lines

TREFOLINO Rakovica

Kompanija Tref line d.o.o posluje od 2003. godine i jedan je od lidera u uvozu i distribuciji kvalitetnih igračaka. U veleprodajnom prostoru od 3000 m2 nudimo veliki asortiman igračaka, bebi opreme, školskog pribora, kancelarijskog materijala, papirne galanterije, galerijskog-gift programa i garderobe.

Počeli smo kao veleprodaja a danas Tref line ima razvijenu sopstvenu maloprodajnu mrežu Trefolino. Do sada je otvoreno 18 maloprodajnih objekta i to u najvećim gradovima u Srbiji: Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu, Kruševcu,  Pančevu, Smederevu, Valjevu i Požarevcu a u planu je i stalno širenje maloprodajne mreže.

Kontakt informacije

10
trefolino17rakovica@trefline.rs
Radno vreme: 10h - 22h
trefolino-rakovica-big-rakovica-1

Kontakt informacije

10
trefolino17rakovica@trefline.rs
Radno vreme: 10h - 22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
  • 🚲 PLANET BIKE POKLANJA – 22-25. septembar

    🚲 PLANET BIKE POKLANJA - 22-25. septembar

    Posetite #BIGRAKOVICA centar, jer vas u periodu od 22. do 25. septembra očekuje sjajna akcija u saradnji sa #PLANETBIKE radnjom! Kupovinom od minimalno 2.000 dinara u PLANET BIKE prodavnici, ostvarujete...

Pogledajte sve

U Trefolino prodajnim objektima posebna pažnja usmerena je na detalje koji čine da kupovina bude što ugodnija. Nudimo veliki izbor igračaka, školskog pribora, bebi opreme, dečje garderobe… Zastupamo kompanije poput: 4M, Clementoni, Globber, Sevi baby, Nuvita, Polesie, Kikkaboo, Cbx, Arda, Mg, Mondo, Play Go, Cobi, Toy Color, Quercetti, Multiprint, Nuvita, Globber, 4M, Eastcolight, Toy Major, Aurora, John Adams, Losan, Cimpa, Cobi i mnoge druge.

Trefolino svake godine svojim kupcima predstavlja najnovije svetske hitove iz industrije dečijih igračaka. Naš poslovni cilj je da inspirišemo naše najmlađe raznolikim asortimanom i time doprinesemo njihovom pravilnom rastu, razvoju, kreativnosti i maštovitosti.

Cilj nam je da opravdamo ukazano poverenje i da zajedno sa decom i mi rastemo.

devojka-big