hero

CCC KAMPANJA BRENDA SPRANDI „UDAHNI” ZA JESEN/ZIMU 22

CCC

Najnovija Sprandi kampanja ‘Udahni’ je … o vama! O tome kako se osećate. O vašem pravu da zastanete na trenutak, duboko udahnete i opustite se sa prijateljima na svežem vazduhu.

Brend Sprandi ulazi u još jednu sezonu, dosledno šireći ideju o brizi o sebi. Kao i prethodnih meseci, brend nastavlja da se fokusira na dobrobiti. Posle blaženog odmora, vreme je za fizičku aktivnost, povećanje endorfina i bezbrižnu radost sa voljenima.

Zaustavite se i duboko udahnite. Vodite računa o sebi. Polako, svesno, pažljivo. Potražite pokret koji vas čini srećnim i koji vas puni pozitivnom energijom. Pronađite trenutak za aktivno opuštanje i neka vam brend Sprandi bude najbolji pratilac.

U svojoj najnovijoj kampanji, Sprandi nas vodi na teniski teren da još jednom upoznamo naše omiljene zvezde. Kampanja „Udahni“ uključuje idola generacije Z, glumca Fina Volfarda iz serije „Stranger Things“, glumca Kajla Meklahlana, koji je igrao legendarnog agenta Dejla Kupera u „Tvin Piksu“, i supermodela iz 90-ih Amber Valetu.

Nova Spandi kolekcija kreirana je da prati trenutke aktivnog odmora i opuštanja. Obucite trenerku, obujte par udobnih sportskih patika i upotpunite svoj sportski izgled modernim dodacima. Bilo da ste na teniskom terenu ili van njega, duboko udahnite i pružite udobnost na najbolji mogući način.