Grad Novi Sad

Kategorija: Elektronika
Telefon: 021 539 005
Lokal: C07

Gigatron Novi Sad

Gigatron u Novom Sadu u BIG šoping centru je nudi širok asortiman kvalitetnih IT uređaja, potrošačke elektronike i uređaja bele tehnike – najsavremenije tehnologije koja će vašu svakodnevicu učiniti komfornijom, a život jednostavnijim. Posetite našu Gigatron prodavnicu u Novom Sadu kako biste odabrali uređaj koji savršeno odgovara vašim potrebama. Podignite svoje iskustvo šopinga na viši nivo!

Gigatron Novi Sad – bogat asortiman elektronskih uređaja 

Gigatron je domaća kompanija osnovana 2003. godine. Od početka gradi svoj put ka danas prepoznatljivoj reputaciji, koja podstiče upotrebu novih tehnologija, donosi neprestane inovacije na tržištu i svojim kupcima omogućava beskompromisni kvalitet proizvoda.

Širok asortiman proizvoda Gigatron prodavnice u našem šoping centru centru, koji kupcima nudi i Gigatron u Beogradu, Gigatron u Zrenjaninu i drugi BIG tržni centri širom zemlje, obuhvata različite vrste elektronskih uređaja, od kojih su neke: gejming oprema, mali kućni aparati, mobilni telefoni, računari i mnoge druge. 

Kompanija Gigatron se vodi misijom da svaka kupovina u njihovoj prodavnici treba da korisniku upotpuni i olakša njegovu svakodnevicu, te kupovina predstavlja isplativo ulaganje usled dobrog odnosa cene i kvaliteta. 

Za dodatne uštede i pogodnosti prilikom kupovine u prodavnici Gigatron u Novom Sadu, pratite akcije našeg tržnog centra, jer je ovaj brend poznat po čestim popustima. Uživajte u zabavnom iskustvu kupovine uz mnogobrojne manifestacije i pogodnosti – kao što je čuveni šoping praznik Crni petak.

Prodavnica Gigatron u Novom Sadu – kontakt i radno vreme

Naš Gigatron u Novom Sadu se nalazi na adresi Sentandrejski put 11 – u BIG šoping centru. Tačan broj lokala je C07, po kojem ćete prodajno mesto u tržnom centru lako naći  upotrebom naše mape.

Kontakt telefon Gigatron prodavnice u Novom Sadu: +381 21 539 005

Gigatron prodavnica u Novom Sadu ima radno vreme svakoga dana od 10 ujutru do 22 uveče, kao i ceo BIG šoping centar. Posetite BIG u Novom Sadu i Gigatron prodavnicu radi posebnog ugođaja prilikom kupovine i uverite se u to zbog čega Novosađani naš tržni centar svrstavaju u jedan od najboljih u zemlji!