Grad Novi Sad

Kategorija: Odeća
Telefon: 021 310 19 01
Lokal: B11 / B13 / B15 / B17 / B19 / B21

H&M prodavnica Novi Sad 

H&M prodavnica u BIG tržnom centru u Novom Sadu je među najpopularnijim prodavnicama svih polova i generacija! Prepoznali smo ogromno interesovanje za ovaj brend i za njega odvojili poseban prostor u našem tržnom centru. HM u Novom Sadu sada vam je dostupan u jednom od najvećih tržnih centara u zemlji, pa posetite H&M u BIG Shopping Centers-u i uživajte u odličnom iskustvu kupovine.

H&M BIG Novi Sad – otkrijte popularni brend koji je osvojio svet

Kompanija H&M je brend odeće, moderne obuće i modnih detalja za decu, žene i muškarce, a zbog širokog asortimana i raznovrsnih stilova u dizajnu, predstavlja modnu destinaciju za ljude najrazličitijih modnih afiniteta i stilova u dizajnu. 

Često lansiranje novih kolekcija omogućava ovom brendu da u uvek ide u korak sa najnovijim trendovima. Kompanija je osnovana 1947. godine i od tada beleži rast. Trenutno, H&M ima preko 4000 prodavnica na 64 tržišta, a neke od njih su upravo  H&M prodavnica u Novom Sadu, H&M prodavnica u Beogradu, H&M u Kragujevcu i drugim BIG shopping centrima. 

HM Novi Sad – radno vreme i tačna lokacija u BIG-u

Kao i ceo BIG, prodavnica H&M u Novom Sadu ima radno vreme od 10 prepodne do 22 uveče, svakog dana. Nalazi se u prizemlju i zauzima veliki prostor, pa ćete biti zadovoljni celokupnim ambijentom i lepim iskustvom kupovine. Broj lokala je: B11 / B13 / B15 / B17 / B19 / B21.

Kontakt telefon prodavnice je: 021 310 19 01

Posetite H&M na adresi Sentandrejski put 11 u Novom Sadu i otkrijte sve čari šopinga u BIG-u.