lines

Premium Pet Zrenjanin

Aristo pets je započeo sa radom u Aviv parku, u Zrenjaninu, sa željom da bude mesto najkvalitetnijeg i najboljeg asortimana proizvoda za vaše kućne ljubimce na teritoriji celog Zrenjanina.

Kontakt informacije

O5L04.1
premiumpetbigzrenjanin@premiumpet.rs
Radno vreme: 10h - 22h
premium-pet-zrenjanin-big-zrenjanin-1

Kontakt informacije

O5L04.1
premiumpetbigzrenjanin@premiumpet.rs
Radno vreme: 10h - 22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
Pogledajte sve

Posebnu pažnju želimo da posvetimo postizanju najviših standarda usluge, na čemu stalno radimo u želji da pružimo maksimum našim kupcima i njihovim ljubimcima.

Ono što karakteriše naš tim jeste da su svi zaposleni u našem pet shop-u ujedno i vlasnici kao i ljubitelji životinja koji su u svakom trenutku spremni da vam daju stručan savet kako o pravilnoj ishrani vaše kuce, mace ili bilo koje druge životinje tako i o nezi vašeg ljubimca.

Na početku rada, zadali smo sebi misiju da ćemo uneti radost u živote kućnih ljubimaca i njihovih vlasnika, da želimo biti promoteri kvalitetne brige o životinjama i da ćemo raditi na unapređenju uslova i standarda za sve životinje sa kojima posredno ili neposredno dolazimo u kontakt. Kako kroz društveno odgovorne akcije od skupljanja priloga i direktnog pomaganja udruženja koja se bave negom životinja tako i kroz zagovaranja zaštite, prava i brige o životinjama.

Svakodnevno radimo na proširivanju i poboljšanju našeg asortimana i možemo garantovati da ćete kod nas uvek naći ono što je potrebno vašem ljubimcu.

Zahvaljumo se svim kupcima koji nam svakodnevno ukazuju poverenje i nadamo se da ćemo u budućnosti opravdati isto. Ukoliko niste posetili do sad naš pet shop, pozivamo vas da svakako dođete zajedno sa svojim ljubimcem.

devojka-big