lines

Dis Zrenjanin

DIS je porodična firma, sa dugom tradicijom u trgovini. Pre skoro 30 godina, osnovali smo DIS i imali smo samo sebe. Na nesigurnom tržištu burnih 90-ih i prve decenije XXI veka, naš posao smo gradili polako, na zdravim osnovama.

Kontakt informacije

O3L07
Radno vreme: 08h - 22h
dis-zrenjanin-big-zrenjanin-1

Kontakt informacije

O3L07
Radno vreme: 08h - 22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
  • Automatski nacrt

    SUMMER SALE !!! ☀️🍉

    IZABERI SVOJ UKUS! Iskoristite snizenje sa 890,00 na 700,00 rsd na sve ukuse NERD jednokratnih cigareta od 1000 puffs! Akcija traje do daljnjeg!

  • 20% POPUSTA, na drugi jeftiniji artikal

    20% POPUSTA, na drugi jeftiniji artikal

    Planeta Sport te poziva da osetiš magiju nove sezone! 🤩 Zaviri među najnovije modele iz naše NOVE KOLEKCIJE JESEN/ZIMA, iskoristi 20% POPUSTA, na drugi jeftiniji artikal, i kreiraj svoju savršenu...

Pogledajte sve

Formula našeg uspeha jeste činjenica da smo se uvek, bez obzira na okolnosti, držali date reči, a to nije toliko često danas u Srbiji. Uskoro su počeli po tome da nas prepoznaju i zbog toga da nas cene. To je jedan od razloga zašto DIS uživa veliko poverenje među svojim dobavljačima, kupcima i poslovnim partnerima. Za nas važi parola – dogovor kuću gradi.

Imamo jasan cilj: Svaki naš poslovni potez, svaki pregovor sa dobavljačima, sa predstavnicima medija, sve ima za cilj da našim kupcima pružimo što više i da za njih predstavljamo sinonim dobre kupovine. Otuda i naši slogani: “Dobra kupovina” i “Svaki dan zajedno”. To je DIS.

devojka-big