lines

Top Shop Zrenjanin

Bilo je jutro, četvrtak 6. juna 1996., za većinu ljudi običan radni dan……ali za neke, koji su u to vreme radili u Studio Moderni, bio je to početak priče koja je prevazišla sva očekivanja i izdigla se u jednu od najsjajnijih priča o direktnom marketingu na svetu.

Kontakt informacije

O8L01
Radno vreme: 10h - 22h
top-shop-zrenjanin-big-zrenjanin-1

Kontakt informacije

O8L01
Radno vreme: 10h - 22h
lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
Pogledajte sve

Priča je počela sa kratkom TV reklamom na slovenačkoj komercijalnoj televiziji Pop TV i sa oglasom u lokalnim novinama za proizvod Contour jastuk. Tokom godina smo postali poznati po prodaji jedinstvenih proizvoda za bolji život, ali i po nekim neobičnim i zabavnim koji su našli svoje mestu u domovima mnogih istočnih Evropljana – neki su još uvek tema diskusija kada god se razgovor dotakne TV kupovine…

Priča Top Shop-a
Uz inovativne, vrhunske proizvode postali smo trendseteri za bolji, zdraviji način života:
• Naš Dry Cooker je ohrabrio ljude da uživaju u zdravijim obrocima sa manje masti, ali sa punijim ukusom.
• Naš Power Juicer je doprineo kulturi pijenja prirodnih, sveže pripremljenih sokova, jer je ovaj sokovnik učinio proces pripreme lakšim.
• Naš H20 paročistač je edukovao ljude širom Evrope da im ne trebaju oštre hemikalije za čišćenje i naučio ih je da para može da čisti efikasno i da ne šteti okolini
• I na kraju, ali ni najmanje bitna, naša Boogie Fish je izvukla osmehe na lica mnogih 🙂
I to je bio samo početak.
Više od 1000 proizvoda, više od milion priča
Kako su godine prolazile, mi smo vredno radili kako bismo na Vaš TV doneli još uzbudljivije proizvode.
Naši proizvodi su našli svoj put to miliona domova i mi sa ponosom možemo reći da smo do Vaših domova doneli preko 1000 različitih proizvoda i da smo postali jedna od 5 najvećih višekanalnih kompanija za direktnu prodaju na svetu.

Danas, Top Shop je nadaleko priznat brend poznat po svojim TV reklamama i jedinstvenim proizvodima koje ne možete naći nigde drugde.
Top Shop danas – i Top Shop u budućnosti.

Ukoliko se pitate, naša vizija je da postanemo zaista prodavac svetske klase, koji će milionima mušterija nuditi najbolje i najpersonalizovanije iskustvo kupovine koje se može naći, bez obzira na to kako oni odabrali da kupuju kod nas.

Na kraju, mi smo ovde pak iz jednog razloga – da bismo dobre stvari učinili dostupnijim većem broju ljudi. To je razlog zbog kog ustajemo iz kreveta ujutru i razlog zbog smo tu već skoro 20 godina.

Mi se nadamo da ćete ostati uz nas i dozvoliti nam da unesemo još više radostio u Vaš život.

devojka-big