lines

Adidas Outlet Inđija

Adidas Outlet u Inđiji se ističe po fenomenalnoj ponudi sportske odeće, obuće i opreme, po sniženim cenama! Izaberite odevne komade i sportsku opemu pogodnu za teren ili svakodnevne aktivnosti u Outlet Adidas radnji. Izdvojite se svojim modnim izborom na treningu, u školi ili na poslu, i uživajte uz udobne i praktične modele dizajnirane za sve vaše potrebe!

Kontakt informacije

49
Radno vreme: 10h - 21h
adidas-outlet-indjija-big-fashion-outlet-park-indjija-1

Kontakt informacije

49
Radno vreme: 10h - 21h

Ponuda prodavnice Adidas Outlet Inđija

lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
  • OUTLET SHOPPING DANI 10 – 14. JUL

    OUTLET SHOPPING DANI 10 - 14. JUL

    Pripremite se za 5 dana neverovatnih popusta u BIG FASHION OUTLETU u Inđiji! Uživajte u neodoljivim akcijama od srede 10. jula do nedelje 14. jula i ostvarite popust na već...

Pogledajte sve

Outlet Adidas prodavnica u Inđiji – kvalitet po povoljnoj ceni

Izdržljivi materijali od kojih se proizvode Adidas i Reebook proizvodi – koje možete pogledati u Adidas Outlet radnji u Inđiji, su garancija kvaliteta. Zato će vaš omiljeni par patika, komad odeće ili opreme biti sa vama još dugo vremena!

Nije više neophodno potrošiti malo bogatstvo pri kupovini udobne sportske opreme. Adidas Outlet u Inđiji vam omogućava da nađete traženi stil i karakteristike po nižoj ceni!

Dobar odnos cene i kvaliteta nije jedini razlog zašto se mnogi opredeljuju da posete Outlet Adidas radnju unutar BIG FASHION Outleta u Inđiji, jer ukoliko upoznate zaposlene videćete da njihova ljubaznost i informisanost upotpunjavaju iskustvo kupovine.

Inđija Outlet Adidas – akcije i sniženja

Široka ponuda Adidas i Reebook proizvoda po odličnim cenama čini Outlet Adidas prodavnicu u Inđiji neverovano primaljivom za sve koji želje da imaju komade svetski poznatih sportskih brendova po nižoj ceni!

Ovu sportsku radnju u Inđiji ističu i neverovatne akcije i rasprodaje, zbog kojih pristupačne cene postaju još povoljnije!

Istražite kada su akcije ukoliko želite nezaboravnu kupovinu, a mi vam garantujemo da i u međuvremenu Outlet Adidas radnja u Inđiji nudi odlične popuste zbog kojih vredi doći.

Outlet Inđija Adidas – kontakt, lokacija i radno vreme

Uslužno osoblje je tu za sva vaša pitanja, a možete kontaktirati Adidas Outlet u Inđiji pozivom na broj telefona 022 2100 142.

Iskoristite svoj pun potencijal i učinite sebi veliku uslugu dolaskom u Adidas Outlet prodavnicu u Inđiji, odnosno preciznije u ulici Vojvode Putnika bb.

Broj lokala Adidas Outleta u Inđiji je 49.

Radno vreme Adidas Outleta u Inđiji je od 10h do 21h radnim danima i vikendom.

Posetite Adidas Outlet radnju za vrhunsko iskustvo u kupovini i pronađite već danas modele snižene od 30 odsto do 70 odsto!

devojka-big