lines

Calvin Klein Outlet Inđija

Calvin Klein Outlet Inđija je prodavnica u kojoj ćete pronaći komade vašeg omiljenog brenda po povoljnim cenama. Naša ponuda obuhvata muško i žensko donje rublje, odeću za spavanje, kao i odeću za vežbanje. Posetite nas u BIG Fashion Outletu u Inđiji i uživajte u šoping iskustvu!

Kontakt informacije

66
CalvinKlein.OutletIndjija@fashioncompany.rs
Radno vreme: 10-21h
Calvin Klein Inđija

Kontakt informacije

66
CalvinKlein.OutletIndjija@fashioncompany.rs
Radno vreme: 10-21h

Ponuda prodavnice Calvin Klein Outlet Inđija

Calvin Klein Outlet – prva CK Outlet prodavnica u Srbiji

U prvoj Calvin Klein outlet prodavnici u Srbiji dostupne su prethodne kolekcije odeće, obuće i aksesoara brenda koji inspiriše svojim vanvremenskim stilom i minimalističkom estetikom još od 1968. godine.

Jedna od najvećih prednosti posete Calvin Klein Outlet prodavnici je mogućnost kupovine po znatno nižim cenama. Calvin Klein Outlet redovno nudi popuste na svoje proizvode, što vam omogućava da uživate u luksuznoj odeći i dodacima po pristupačnijim cenama.

Bilo da ste modni zaljubljenik ili ste u potrazi za novim komadima koji će osvežiti vaš garderober, poseta Calvin Klein Outlet prodavnici u BIG FASHION Outletu Indjija je siguran način da zadovoljite svoje modne apetite. Uživajte u vrhunskom kvalitetu, sofisticiranom dizajnu i sjajnim cenama koje ovaj brend pruža.

Calvin Klein Outlet Inđija – radno vreme i lokacija CK Outlet prodavnice

Calvin Klein Outlet Inđija nalazi se na adresi Radomira Putnika bb u sklopu BIG FASHION Outlet centra u Inđiji, a broj lokala je 66.

Radno vreme CK Outlet prodavnice je od 10-21h, a za sva ostala pitanja i informacije nas možete konkatkirati na broj telefona 022 2102 485 ili putem email adrese CalvinKlein.OutletIndjija@fashioncompany.rs

Čekamo vas!

devojka-big