lines

HUGO BOSS Outlet Inđija

HUGO BOSS Outlet u Inđiji je prvi zvanični outlet ove kompanije u Srbiji, a pruža fenomenalne cene ovog renomiranog svetskog brenda. Ovaj brend je već decenijama poznat po svom autentičnom stilu za muškarce i žene, a od sada u Outlet Centru u Inđiji možete pronaći HUGO BOSS po fenomenalnim cenama!

Kontakt informacije

1,2
hugoboss.outlet@movem.co.rs
Radno vreme: 10-21h
Hugo Boss prodavnica

Kontakt informacije

1,2
hugoboss.outlet@movem.co.rs
Radno vreme: 10-21h

Ponuda prodavnice HUGO BOSS Outlet Inđija

HUGO BOSS kolekcije u Outlet centru u Inđiji

Kolekcije HUGO BOSS u Outletu u Inđiji su potpuno iste kao one u regularnim prodavnicama, ali su sada na posebnom sniženju.

HUGO BOSS nudi kolkekcije koje su savršen spoj elegancije i udobnosti, tako da će i muškarci i žene pronaći savršene komade za specijalne prilike! Odeća u Inđiji koju HUGO BOSS ima u svom asortimanu je autentična, a u ponudi su i klasični krojevi koji se mogu nositi svaki dan. 

Outlet prodavnice nakita i aksesoara koje HUGO BOSS takođe ima u svojoj ponudi će podići svaki autfit na viši nivo, a torbe, satovi, naočare i kaiševi če vam pomoći da izgradite svoj jedinstveni stil i izrazite se kroz modu!

Posetite BIG FASHION Outlet centar u Inđiji i otkrijte potpuno novo iskustvo šopinga u HUGO BOSS radnji! 

HUGO BOSS akcije i popusti u Outletu u Inđiji!

U Outlet centru u Inđiji cene su snižene na najmanje 30% od prvobitne cene proizvoda, pa tako HUGO BOSS kolekcije možete pronaći po akcijskim cenama!

Ovaj renomirani brend svetske klase je poznat po svojoj finoj obradi i kvalitetnoj proizvodnji odeće, obuće i aksesoara, a sada je sve ovo dostupno po akcijskim cenama u Outlet centru u Inđiji!

Lokacija i kontakt HUGO BOSS prodavnice

Adresa BIG FASHION Outlet centra gde se HUGO BOSS nalazi je Vojvode Putnika bb, a broj lokala ove prodavnice je 1 i 2. Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili nedoumice, možete pozvati na kontakt telefon +381 60 8121 061, ili pisati na imejl adresu hugoboss.outlet@movem.co.rs, a mi ćemo se potruditi da odgovorimo na svaki vaš upit!

Radno vreme je od 10h do 21h svakog dana, a mi vas čekamo u Outlet centru Inđija!

devojka-big