lines

Ivko Outlet Inđija

Ivko Outlet nudi svoj asortiman renomirane odeće u dobro poznatom BIG FASHION Outletu. Raskošna paleta boja i vrhunski dizajn će vas jednostavno oboriti sa nogu i učiniti svaku priliku svečanom. Istražite našu ponudu i zakoračite u svet otmenosti i glamura!

Kontakt informacije

54
Indjija.outlet@ivko.com
Radno vreme: 10h - 21h
ivko-outlet-indjija-big-fashion-outlet-park-indjija-1

Kontakt informacije

54
Indjija.outlet@ivko.com
Radno vreme: 10h - 21h

Ivko Woman Outlet – samo za dame sa stilom

Ivko Woman je ime modne kuće koja već više od 3 decenije kreira i proizvodi ženske odevne predmete visoke klase, kombinujući unikatne krojeve sa sofisticiranim tehnologijama pletenja.

Kao renomirani domaći brend, koristimo isključivo najfinije prirodne tkanine i prediva za izradu vrhunskog asortimana dizajniranog za modernu, nezavisnu ženu.

Naša misija nije da jurimo modne trendove, već da kreiramo modu na prirodan, „organski“ način.

Ono po čemu se posebno izdvajamo jesu kolekcije živopisnih boja – trikotaža i ženska odeća asimetričnih i autentičnih krojeva će savršeno obgrliti vaše obline, šalovi će dodati notu otmenosti, a naše jakne, kaputi, pantalone i košulje će na odgovarajući način prikazati vaš karakter i stil.

Posetite nas i uverite se kvalitet usluge!

Ivko Woman Fashion Store Outlet – radno vreme, lokacija i kontakt

Radno vreme Ivko Woman prodavnice u Inđiji usklađeno je i sa ostalim outlet prodavnicama odeće u Inđiji u BIG tržnom centru – od 10 do 21h.

Nalazimo se na adresi Vojvode Putnika bb, u lokalu broj 54, a naša vrata su vam širom otvorena svakog dana.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica, budite slobodni da nas kontaktirate pozivom na broj telefona 022 2102 141 ili putem e-mail adrese Indjija.outlet@ivko.com – naše profesionalno osoblje će vam rado pomoći.

Posetite nas u BIG Fashion Outlet centru već danas!

devojka-big