lines

Lacoste Outlet Inđija

Lacoste Outlet radnja u Inđiji u BIG FASHION Outletu je idealna prodavnica ukoliko ste u potrazi za kvalitetom po nižoj ceni. Luksuzna garderoba, obuća i aksesoari unutar Lacoste Outlet radnje imaju dugovečan stil, zbog čega ćete uživati u svojim omiljenim odevnim predmetima još dugo godina. Posetite outlet prodavnicu Lacoste i ostanite verni svom dobrom ukusu i dosledni budžetu!

Kontakt informacije

17
indjija2@n-sport.net
Radno vreme: 10h - 21h
lacoste-outlet-indjija-big-fashion-outlet-park-indjija-1

Kontakt informacije

17
indjija2@n-sport.net
Radno vreme: 10h - 21h

Ponuda prodavnice Lacoste Outlet Inđija

Lacoste Outlet Inđija – prefinjen i opušten stil

Elegancija nastala po uzoru na odevanje tenisera i golfera je popularan stil u oblačenju momaka i devojaka za svakodnevna dešavanja. Zato je dizajnirana odeća, obuća, parfemi, naočare i aksesoari brenda Lacoste dobila internacionalnu bazu obožavalaca – prisutnu i u Srbiji.

Jedna od najpopularnijih prodavnica odeće u Inđiji je upravo Lacoste Outlet. 

Pažljiva selekcija odevnih komada i drugih proizvoda omogućava da svako nađe za sebe odgovarajući izbor i da svaki put izađe srećan iz outleta Lacoste.

Unesite u svoj izgled bezvremenske komade iz Lacoste Outleta, koji će učiniti da se osećate udobno, zatim da imate više samopouzdanja, kao i da kombinacija na vama izgleda skupoceno.

Outlet Lacoste u Inđiji – akcija i sniženja

Materijali visokog kvaliteta ne moraju da koštaju čitavo bogatstvo ukoliko se odlučite za kupovinu u outletu Lacoste, a naročito u slučaju da dođete za vreme jedne od mnogih akcija Lakoste Outleta u Inđiji!

Iskoristite fenomenalna sniženja u Lakoste Outletu u Inđiji, i priuštite sebi komadić luksuza koji ste zaslužili!

Ljubazni zaposleni će vam pomoći u odabiru i pojasniti osobine proizvoda. Zato nemojte dugo da čekate i izaberite par patika, majicu ili nešto treće po povoljnoj ceni u outletu prodavnice Lacoste.

Inđija outlet Lacoste – kontakt telefon, radno vreme i lokacija

Posetite u Inđiji outlet radnju Lacoste na adresi Vojvode Putnika bb i pronađite odeću, obuću i aksesoare izrađene sa velikom preciznošću i pažnjom na detalje!

Broj lokala Lacoste Outlet radnje unutar BIG FASHION Outleta u Inđiji je 17.

Za dodatne informacije kontaktirajte Lacoste Outlet radnju u Inđiji na broj telefona 022 2100 534 ili putem pozivanja mobilnog telefona +38160 080 0832.

Dodatno, imate opciju i poslati imejla na adresu indjija2@n-sport.net

Radno vreme outlet prodavnice Lakosta u  je od 10h do 21h radnim danima i vikendom.

Iskoristite priliku za povoljnu kupovinu proizvoda sniženih i do 70 odsto! Čekamo vas u BIG FASHION Outletu u Inđiji!

devojka-big