lines

Nike Outlet Inđija

Nike Outlet u BIG FASHION Outletu u Inđiji je pravo mesto za vas ukoliko ste u potrezi za kvalitetnom sportskom obućom i odećom! U Nike prodavnici u Inđiji pronaćićete širok asortiman obuće i odeće za muškarce, žene i decu po pristupačnim cenama. Prodavnica se prostire na 650 m2, a u ponudi se nalazi više od 1000 artikala, što je sjajna ponuda za sve ljubitelje sporta i sportske odeće!

Kontakt informacije

62.63
mp.nikeindjija@sporttime.rs
Radno vreme: 10h - 21h
nike-outlet-indjija-big-fashion-outlet-park-indjija-1

Kontakt informacije

62.63
mp.nikeindjija@sporttime.rs
Radno vreme: 10h - 21h

Nike Outlet Inđija – prodavnica najbolje sportske opreme

Ovaj brend je jedan od najpopularnijih proizvođača sportske odeće i opreme u svetu, a u Nike radnji u BIG FASHION Outletu u Inđiji možete pronaći samo najbolju sportsku opremu, bilo da tražite odeću za trening ili udobne komade za svaki dan.

Nike Outlet u Inđiji ima asortiman i za profesionalne sportiste, ali i za rekreativce.

Pronađite sportsku odeću i obuću u Inđiji po pristupačnoj ceni za sebe ili dragu osobu i opremite se ležernim majicama, trenerkama, duksericama i patikama, ili profesionalnom sportskom opremom za vašu sledeću avanturu. Nike kolekcija u Outletu u Inđiji će pokriti sve vaše želje i potrebe. Kada su u pitanju Nike patike Outlet u Inđiji vam pruža veliki izbor kako Air Max, tako i ostalih poznatih modela. Akcija Nike odeće u ovom Outletu su česte, pa je svakako vredno posetiti BIG FASHION u Inđiji.

Outlet Inđija – sniženja i akcije Nike asortimana

U BIG FASHION Outletu u Inđiji Nike kolekcija se može naći po veoma pristupaćnim i povoljnim cenama, a onim danima kada su akcije i popusti, sportsku odeću možete pronaći po još nižoj ceni! 

Ako ste u potrazi za kvalitetnom odećom i opremom za sport, nikako nemojte da zaobiđete Outlet Nike u Inđiji! 

Outlet Inđija Nike prodavnica – lokacija, radno vreme i kontakt

Nike prodavnica se nalazi u BIG FASHION Outletu u Inđiji, u ulici Vojvode Putnika bb. Ukoliko vas zanimaju bilo kakve određenje informacije Nike prodavnicu u Outletu možete pozvati na broj telefona 022 2100 514 ili pisati na imejl adresu mp.nikeindjija@sporttime.rs.

Broj lokala Nike Outleta je 62 i 63.

Radno vreme prodavnice je 10h – 21h svakog dana. Posetite BIG FASHION Outlet u Inđiji i doživite potpuno novo iskustvo šopinga!

devojka-big