lines

Nine West Outlet Inđija

Nine West Outlet Inđija odgovoriće na želje svake moderne žene u trendu i to kada su u pitanju ženski aksesoari i obuća. Nine West Inđija je pripremila i odlične cene sa čestim akcijama, tako da vam se apsolutno isplati da sednete u auto i odvezete se do našeg outlet-a. Posetite Outlet Nine West u Inđiji i obavite povoljnu kupovinu!

Kontakt informacije

9
indjija@beosport.com
Radno vreme: 10h - 21h
nine-west-outlet-indjija-big-fashion-outlet-park-indjija-1

Kontakt informacije

9
indjija@beosport.com
Radno vreme: 10h - 21h

Ponuda prodavnice Nine West Outlet Inđija

Outlet Nine West Inđija – budi u trendu!

Nine West je svetski renomirana modna kuća osnovana 1978. godine u Njujorku, pa tako već više od 40 godina na tržište plasira žensku obuću, tašne, kožne galanterije i druge proizvode iz asortimana aksesoara za žene.

Nine West prodavnice oduvek su bile pravi izbor za sve pripadnice nežnijeg pola koje žele modne detalje i obuću sa ukusom, lako uklopive uz najrazličitije odevne kombinacije.

Tokom svih ovih godina razvijanja brenda, Nine West radnje postale su mesta gde možete pronaći sofisticirane modne detalje i obuću. Ovaj proizvođač obuće je simbol za podršku ženama u svim sferama života, od poslovnih obaveza, pa sve do opuštajućih izlazaka vikendom.

Obuća u BIG FASHION Outlet Inđija centru po povoljnim cenama i svetskim modnim trendovima.  

Nine West lokacije – Nine West Outlet Inđija      

Nine West Outlet Inđija se nalazi u BIG FASHION Outlet centru u Inđiji na lokaciji Vojvode Putnika bb. Vrlo lako možete doći do outleta, bilo da ste locirani u blizini Inđije, Beograda ili Novog Sada. Outlet centar se nalazi odmah nakon isključenja sa autoputa za Inđiju.

Za sve posetioce je obezbeđeno i besplatno parking mesto, tako da kupovina kod nas bude praktična i efikasna.

Bila bi prava šteta da propustite veliki broj Nine West akcija u Outlet Inđija centru i tako sebe lišite kvalitetne kupovine po povoljnim cenama.

Nine West kontakt informacije

Radno vreme Nine West prodavnice je od 10h – 21h i nalazi se u lokalu broj 9 do koga ćete doći vrlo lako tokom šetnje i obilaska našeg outlet-a.

Za sve dodatne informacije nas možete pozvati na kontakt telefone:

  • 022/ 2100-152;
  • 063/ 105-3772.

Outlet Nine West popusti čekaju na vas, tako da redovno pratite naš sajt kako bi imali informacije iz prve ruke šta je to sniženo, pa se onda zaputite ka nama radi odlične kupovine.

devojka-big