lines

Replay Outlet Inđija

Replay Outlet u Inđiji je deo lanca čuvenog italijanskog casualwear brenda koji je pre 3 decenije osnovao Claudio Buziol. U Replay Outlet prodavnici u Inđiji možete pronaći obuću, odeću i asksesoare iz prošlih i aktuelnih kolekcija na popustu i do 70%. Pored osnovne linije, tu je i veliki izbor komada iz drugih kolekcija! 

Kontakt informacije

65
replayindjija@eastbox.rs
Radno vreme: 10h - 21h

Kontakt informacije

65
replayindjija@eastbox.rs
Radno vreme: 10h - 21h

Ponuda prodavnice Replay Outlet Inđija

Replay Outlet Inđija – asortiman proizvoda

Replay Outlet savršeno spaja svet sporta, urbani streetwear i savremeni stil. Široka ponuda osigurava najbolje u smislu autentičnosti i inovativnosti.

Replay Outlet u Inđiji nudi veliki izbor komada garderobe po najpovoljnijim cenama, sve najbolje od prethodnih kolekcija našlo se u BIG FASHION-u u Inđiji!

Kolekcije Replay, We are by Replay, Red Seal by Replay, ali i mnoge drudge čekaju vas u Inđiji. Pripremite se za nesvakidašnji šoping koji će naše ljubazno osoblje učiniti još prijatnijim iskustvom!

Replay Outlet u Inđiji – radno vreme i lokacija

Replay Outlet radnju u Inđiji pronađite u BIG FASHION Outletu u Inđiji koji se nalazi na adresi Vojvode Putnika bb, a broj lokala ove radnje je 65. 

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica kontakt telefon Replay radnje u Inđiji je +381 22 2100 122, a možete pisati i na imejl, rado ćemo odgovoriti na svaki upit!

Radno vreme Replay radnje, kao i ostalih outlet prodavnica garderobe u Inđiji je od 10h do 21h, svakog dana! 

Posetite BIG FASHION Outlet u Inđiji i doživite potpuno novo iskustvo kupovine, čekamo vas!

 

devojka-big