lines

Skechers Outlet Inđija

Skechers Outlet u Inđiji predstavlja brend obuće čiji je glavni cilj udobnost, ali i moderan dizajn. Skechers je osnovan 1992. godine na Manhattan Beach-u u Kaliforniji. Njihova priča počinje u kući na obali Kalifornije gde se Skechers obuća u početku proizvodila kao oprema za terenski rad, da bi brzo nakon dolaska grunge ere, Skechers postao ikona modnog stila. Posetite Skechers Outlet u Inđiji i osetite besprekornu udobnost i moderan stil obuće!

Kontakt informacije

24
indjija.skechers@beosport.com
Radno vreme: 10h - 21h
skechers-outlet-indjija-big-fashion-outlet-park-indjija-1

Kontakt informacije

24
indjija.skechers@beosport.com
Radno vreme: 10h - 21h

Ponuda prodavnice Skechers Outlet Inđija

Skechers Outlet – brend savršene udobnosti

Od samog početka, ovaj brend se fokusirao na udobnost, a Skechers Outlet u Inđiji nudi upravo takvu obuću! 

Obuća u Inđiji koju nudi ovaj brend je visokofunkcionalna, ali i moderna pa tako svaki sportista može pronaći pravi par patika za sebe. Ukoliko ste u potrazi samo za udobnom obućom koja će vas svakodnevno nositi krož životne avanture, Skechers radnja u Outletu u Inđiji je takođe pravi izbor!

Mnogobrojne poznate ličnosti koje su izabrale upravo Skechers svedoče udobnosti ovog brenda, među kojima su legende atletike: Toni Romo, Šugar Rej Leonard i Haui Long, elitni trkači: Meb Keflzigi i Ed Česerek, kao i profesionalni golferi Met Kučar, Bruk Henderson, Rasel Noks, Vesli Brajan, Bili Andrejd i Kolin Montgomeri.

Posetite Skechers Outlet u Inđiji i samo se uverite u savršenu udobnost obuće!

Akcija, sniženje i rasprodaja – Skechers Outlet u Inđiji

Outlet u Inđiji gde se nalazi Skechers prodavnica je poznat po izvanrednim cenama. Ove možete pronaći odeću i opremu u Skechers prodavnici po akcijskim cenama, a najmanja sniženja se kreću od 30% od prvobitne cene proizvoda.

Sniženja u Skechers Outletu u Inđiji će olakšati izbor svima koji su u potrazi za modernim ali udobnim parom obuće!

Kontakt i lokacija Skechers radnje

Skechers radnja u Outletu u Inđiji se nalazi u lokalu broj 24, a adresa Outlet Centra je Vojvode Putnika bb. Ako su vam potrebne bilo kakve informacije, možete pozvati kontakt telefon +381 60 088 3549 ili pisati na imejl adresu indjija.skechers@beosport.com, tu smo da odgovorimo na sva vaša pitanja!

Čekamo vas svakog dana od 10h do 21h u BIG FASHION Outlet centru u Inđiji!

devojka-big