lines

Sport Vision Outlet Inđija

Sport Vision Outlet u Inđiji u BIG FASHION Outletu je prvi izbor sportskih entuzijasta u potrazi za kvalitetnom sportskom obućom, odećom i opremom po povoljnijoj ceni! Asortiman renomiranih sportskih brendova prostire se na velikoj površini ovog maloprodajnog objekta. Dobro došli u najbolji outlet centar u zemlji!

Kontakt informacije

18.19
indjija@sportvision.rs
Radno vreme: 10h - 21h
sportvision-outlet-indjija-big-fashion-outlet-park-indjija-1

Kontakt informacije

18.19
indjija@sportvision.rs
Radno vreme: 10h - 21h

Ponuda prodavnice Sport Vision Outlet Inđija

Sport Vision Outlet Inđija – mesto dobre kupovine

Prijatna atmosfera i najbolji brendovi čine Sport Vision Outlet izuzetno traženom sportskom radnjom u Inđiji

Ponudu čini preko 100 brendova, među kojima su izuzetno poznati: Champion, Ellesse, Umbro, Lonsdale, a zatim i Nike, Adidas, Under Armour, New Balance, Reebok i mnogi drugi.

Veliki izbor proizvoda izuzetno olakšava zadovoljavanje svih vaših kriterijuma i potreba, što će osigurati uspešnu kupovinu svega što vam treba prilikom odlaska u Sport Vision Outlet u Inđiji.

Bez obzira da li ste profesionalni sportista ili samo tražite kvalitetnu sportsku opremu u kojoj ćete se osećati prijatno, na pravom ste mestu. U slučaju da se dvoumite ili ne možete da nađete baš ono što želite, ljubazni i stručni zaposleni će vam olakšati potragu i pružiti neophodne informacije.

Outlet Sport Vision – akcije i sniženja u Inđiji

Treba napomenuti da popusti i akcije u Sport Vision-u u Inđiji, ističu ovu prodavnicu od ostatka konkurencije. Zato računajte na dobar odnos cene i kvaliteta kad god su sniženja u Sport Vision Outlet prodavnici u Inđiji

U međuvremenu, konstantno povoljnije cene će vam olakšati da uvek imate zadovoljavajuću kupovinu!

Širok asortiman odeće, obuće i druge, sportskog tipa, opreme omogućava da pronađete za svakoga po nešto i to po pristupačnoj ceni. 

Istražite na vreme kada je akcija u Sport Vision radnji u Inđiji i spremite se za neponovljive cene već sniženih proizvoda.  

Inđija Outlet Sport Vision – lokacija, kontakt telefon i radno vreme

Prilikom posete BIG FASHION Outleta u Inđiji, odnosno u ulici Vojvode Putnika bb, obavezno pogledajte širok asortiman Sport Vision prodavnice

Ukoliko vas zanima više informacija, kontaktirajte Sport Vision radnju u Inđiji.  Pozovite objekat na broj telefona: +381 69 887 31 68 ili pošaljite imejl na indjija@sportvision.rs

Broj lokala je 18 i 19.

Radno vreme za Sport Vision Outlet je od 10 h do 21 h radnim danima i vikendom

Uverite se zašto je BIG FASHION Outlet najpovoljniji i kupite već danas proizvode snižene i do 80 odsto!

devojka-big