lines

Tiffany Outlet Inđija

Outlet Tiffany prodavnica u Inđiji vam donosi elegantnu odeću i aksesoare koji prate ritam, senzibilitet i potrebe savremene žene i muškarca. Jedinstven dizajn, smeli krojevi, vrhunska izrada i kvalitet, ono su što Tiffany kolekciju izdvoja iz mase, kao i vas – kupovinom proizvoda po nižoj ceni u Outlet Tiffany radnji! 

Kontakt informacije

25
tiffanyoutlet.indjija@gmail.com
Radno vreme: 10h - 21h
tiffany-outlet-indjija-big-fashion-outlet-park-indjija-1.webp

Kontakt informacije

25
tiffanyoutlet.indjija@gmail.com
Radno vreme: 10h - 21h

Ponuda prodavnice Tiffany Outlet Inđija

lines2

Aktuelne ponude

Pogledajte sve
  • OUTLET SHOPPING DANI 10 – 14. JUL

    OUTLET SHOPPING DANI 10 - 14. JUL

    Pripremite se za 5 dana neverovatnih popusta u BIG FASHION OUTLETU u Inđiji! Uživajte u neodoljivim akcijama od srede 10. jula do nedelje 14. jula i ostvarite popust na već...

Pogledajte sve

Tiffany Outlet Inđija – luksuz na dohvat ruke

Elegantan dizajn karakteriše modele iz Tiffany prodavnice u Inđiji. Zato komadi garderobe i modeli tašni iz Tiffany kolekcija ne izlaze iz mode – u to budite sigurni!

Ljudi sa prefinjenim ukusom su veliki ljubitelji domaće kompanije Tiffany, osnovane 1982. godine u Čačku. Zato, Tiffany radnja u Inđiji pruža neverovatnu priliku da izaberete modele unikatnog dizajna po nižoj ceni.

Obradujte sebe dobrom kupovinom u outlet prodavnici odeće u Inđiji ili pronađite idealan poklon visokog kvaliteta i neodoljivog izgleda.

Outlet Tiffany prodavnica u Inđiji – akcija i popusti

Biti dobro sređen je jednostavno uz BIG FASHION Outlet, a naročito Tiffany Outlet radnju u njegovom sastavu. Zato, budite ono što jeste i izrazite vaš lični stil odevanja uz pristupačne komade iz Tiffany prodavnice.

Ukoliko niste sigurni šta vam dobro stoji ili vas interesuju informacije o proizvodima, ljubazni zaposleni će vam dati željene odgovore, a sem toga možete probati garderobu u kabinama i uveriti se da li vam odgovara.

Sačekajte jednu od rasprodaja i akcija u Tiffany Outletu, zbog kojih su već povoljne cene još povoljnije, ili požurite i budite prvi koji će uzeti za sebe novo pristigle komade na popustu iz Tiffany radnji!

Inđija Outlet Tiffany – kontakt, lokacija i radno vreme 

Posetite outlet radnju Tiffany brenda, koji je postao jedan od najbrže rastućih brendova u Srbiji i regionu.

U slučaju da imate dodatnih pitanja, dostupan vam je konkakt telefon  +381 60 4890 774, kao i imejl preko kog im se možete obratiti za više informacija – tiffanyoutlet.indjija@gmail.com

Adresa je Vojvode Putnika bb, Inđija, dok je broj lokala 25.

Radno vreme je od 10h do 21h radnim danima i vikendom.

Opremite svoj orman novim stvarima i upotpunite izgled dolaskom u outlet radnju Tiffany u Inđiji!

devojka-big