lines

Tom Tailor Outlet Inđija

Tom Tailor Outlet u Inđiji je nemačka robna marka koja je osnovana 1962. godine, a u regionu je jedna od vodećih, sa preko 50 radnji širom bivše Jugoslavije. Tom Tailor Outletu u Inđiji nudi komade ovog modernog i kvalitetnog brenda po fenomenalnim cenama, a svako ko želi jedinstven ili ležeran stil pronaći će nešto za sebe. Posetite BIG FASHION Outlet u Inđiji i doživite potpuno novo iskustvo šopinga!

Kontakt informacije

48
TomTailorOutlet.Beograd.Indjija@Tom-Tailor.rs
Radno vreme: 10h - 21h
tom-tailor-outlet-indjija-big-fashion-outlet-park-indjija-1

Kontakt informacije

48
TomTailorOutlet.Beograd.Indjija@Tom-Tailor.rs
Radno vreme: 10h - 21h

Ponuda prodavnice Tom Tailor Outlet Inđija

Tom Tailour Outlet u Inđiji – ležerni stil i kvalitet proizvoda

Tom Tailor Outlet u Inđiji, kao i Tom Tailor u Novom Sadu, nudi kvalitetnu odeću za sve one koji žele da izraze svoju individualnost. Tom Tailor Men Casual je kolekcija kreirana za mladog muškarca koji želi ležernu ali ipak modernu odeću sportskog stila. Tom Tailor Outlet u Inđiji takođe nudi žensku kolekciju Tom Tailor Woman koja je stvorena za mladu, kosmopolitsku i nezavisnu ženu, a primarni cilj joj je da izrazi svoju individualnost kroz odeću. Marka Tom Tailor je za sve one koje vole modu, ali opuštenog i ležernog stila, a posebno su popularne kvalitetne Tom Tailor majice.

Tom Tailor prodavnica odeće u Inđiji u Outlet centru nije zaboravila ni one najmlađe, pa je za njih namenjena kolekcija Tom Tailor Kids i Minis koja pruža ono što je deci najpotrebnije, a to je udobna i kvalitetna odeća. 

Robna marka Tom Tailor Denim, prisutna od nedavno i u Srbiji sadrži mušku i žensku liniju odeće namenjene proaktivnim energičnim mladim ljudima.

Sve ove kolekcije možete pronaću u Tom Tailor Outletu u Inđiji po fenomenalnim cenama! 

Outlet Tom Tailor – akcije i popusti u Inđiji

Outlet u Inđiji nudi veoma povolje cene za mnoge renomirane brendove, pa tako i Tom Tailor Outlet katalog sadrži veliki izbor komada po sniženim i akcijskim cenama! 

Kvalitet ne izostaje, a kolekcije za celu porodicu ćete pronaći na akciji u Tom Tailor-u! Zato posetite Outlet centar u Inđiji i samo se uverite u pristupačnost ovog poznatog brenda.

Tom Tailor Outlet – kontakt i lokacija

Tom Tailor radnju pronađite u Outletu u Inđiji koji se nalazi na adresi Vojvode Putnika bb, a broj lokala ove radnje je 48

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica kontakt telefon Tom Tailor radnje je +381 60 23 25 405, a možete pisati i na imejl adresu TomTailorOutlet.Beograd.Indjija@Tom-Tailor.rs, rado ćemo odgovoriti na svaki upit!

Tom Tailor radno vreme – od 10h do 21h svakog dana, kao i celog tržnog centra.

Posetite BIG FASHION Outlet u Inđiji i doživite potpuno novo iskustvo kupovine, čekamo vas!

devojka-big