hero

RADOST OLIMPIJSKIH IGARA 🚣‍♀️

RADOST OLIMPIJSKIH IGARA 🚣‍♀️

Dođite u BIG FASHION Kragujevac i učestvujte u aktivaciji @oksrbije – RADOST OLIMPIJSKIH IGARA!

15. juna od 16h do 20h, oprobajte se u kvizu o istoriji Olimpijskih igara i učešću naše zemlje na njima, učestvujte u uzbudljivom lovu na blago i pokažite svoju kreativnu stranu u kreiranju Olimpijskog mozaika uz još mnošto interaktivnih i zabavnih sadržaja!

Aktivnosti su namenjene prvenstveno najmlađima, ali i svima koji se tako osećaju. Tokom događaja, fokus će biti na različitim kvizovima i radionicama:

📸 SKLAPAMO OLIMPIJSKI MOZAIK – FOTOGRAFIŠI SE I PONESI SVOJU OLIMPIJSKU FOTOGRAFIJU:

Organizujemo besplatno fotografisanje svih posetilaca! Imaćete mogućnost fotografisanja sa raznim rekvizitima i dobićete fotografije na poklon. Svaka fotografija je deo mozaika sa motivima iz Pariza, a cilj je da tokom dana kompletiramo ovaj mozaik.

🗺️ LOV NA BLAGO:

Organizujemo lov na blago u BIG FASHION Beograd centru u saradnji sa pet zakupaca. Posetioci dobijaju mapu sa opisnim pitanjima koja ih vode do sledeće tačke. Na svakoj tački nalazi se nalepnica Srećko olimpijac u određenom sportu koju je potrebno pronaći i fotografisati. Takođe, na svakoj tački nalazi se pitanje koje učesnike vodi do sledeće tačke.

🏅 OLIMPIJSKI KVIZ:

Istorija Olimpijskih igara 📜

Istorija nastupa Srbije na Olimpijskim igrama 🇷🇸

🎨 RADIONICE ZA DECU:

Pravljenje olimpijskih medalja i simbola od prirodnih materijala 🏅

Body painting olimpijskim simbolima 🎨

Za najuspešnije u Olimpijskom kvizu i Lovu na blago, BIG FASHION Kragujevac je obezbedio poklone jer – OLIMPIZAM JE RADOST! 🎉

⏰ KADA: 15. jun, 16-20h

📍 GDE: atrijum BIG FASHION Kragujevac centra